шта је разлика између рутирање слоја и слоја авион?

H

hero0765

Guest
Хи: Желим да знам да је оно што је разлика између рутирање слоја и слоја у равни распоред Плус. Желим да разумем ово питање од плочастих куће стране. шта је разлика између рутирање слоја и слоја у равни Фабрицатинг одбора. Зашто ми користимо слој авион?

Авион слојеви су обично дефинишу у негативан. Остали слојеви су обично позитивна. Другим речима, ако цртате нешто нормално слој добијате неки бакар, ако га се ослоне на авион слој добићете смањење бакра. Ово није одређен ни једним ПЦБ-пакет. Ја користим га ставити резове на власти авиона - Нацртајте траг у моћ авион да створи смањи. Можете да користите полигон попуњава место авиона слојева. То је једноставно често лакши за коришћење слојева равни. Не постоји ништа што нацртана на авион слој ако не треба било посекотине. Кеитх.

Мислим да је авион слој нема никакве везе са позитивним или негативним. Раван слој је једноставно слој који је од бакра / полигон попуните што значи потпуну полигон и не прати и генерално се користи за Повер и Гроунд сигнала. Правимо Авион негативан јер смањује укупну величину ПЦБ фајл у односу на штампаној плочи са позитивним равни. Рицки

[Куоте = Анонимоус_Рицки] Правимо Авион негативан јер смањује укупну величину ПЦБ фајл у односу на штампаној плочи са позитивним равни. [/ Куоте] Али то такође значи да додавање прати стварају резове у авиону - отуда важност томе што негативно. Кеитх.

По моје тачке гледишта само лем маску и Цлеарецнес се помињу у негативном слици, где је као било сигнала слојева указује на позитиван само. Авиони ће имати бакра у целом слој одбор стек горе би требало да буде уравнотежен, односно да ли деле стацкуп на 2 половине онда 2. половине треба да буде огледало првог, односно од броја сигнала и авион слоја у првој половини треба бити исти као у другом полувремену, да би се избегло савијање у току производног процеса Поздрав Рајан.К.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back