шта је 0.18у и 036у технологије и разлике

G

gbaerf

Guest
Су послали сам исто у другом питања, као и .... али за боље јасноће сам стављате неке друге, као и питања .. шта подразумева под 0,18 и 0,36 микрона технологије? како тхсесе два Арте другачије?? чини 0,18 транситер је ширина или дужина канала?? којих је један најновија технологија ради сада дана?? комплексност чипа расте и величина трансистер се тако смањује сада дана ширина транситер или канала дужине иде у нанометара ... Ја сам у праву или не

ИА сте у праву. .18 У метар технологија значи да растојање између извора и мозгова је .18 у метар. Слично и други. ГМ пошто је обрнуто пропорционална дужини и ГМ је дитецтли пропорционална БВ рада, краћих ленгтхед канали префферед. међутим, дужина канала модулације ефекти су страшно израженије у кратким ленгтхед канала. Међутим Упто мог знања тренутна технологија је 45 Нано метар. поздрав,

Ок тако кажем вам укратко технолошког чвор је минимална ширина линије који се може извести на силикона .... то је за .18 микрона минимална вредност дужине или ширине, или за питања која жица ширина не може бити мања затим 180 нанометара али обично дужина се чува најмање и различите ширине трасистор, тако да многи људи ...... такође кажу да дужина трансостор је .18 микрона за тренутне технологије нано 32 у нов.тхат истраживања правом је ширина тек толико да прими два атома силицијума између извора и мозгова што је компактност да смо постигли ...... ....... надам се у'лл корист из ове инфо.

Он представља капију дужину. Л = 0.18μ / 0.36μ Циао

карактеристика величина канала дужине. Основна тачка коју треба јасно када сам одлучи да скочи у овој индустрији

Хеллов амритхс04, значи по вама 0.18у је растојање између извора и мозгова .. значи да је дужина канала ...... Него шта је са ширином ли 0.18у уопште није везана за ширину канала. шта рећи о томе у .... поздрав / гбаерф

Поштовани гбаерф, мин. Ширина у може извући зависи од дизајна правилу предвиђено у технологији, ако желиш да сматрају да онда нацртајте распореда транзистора и проверите ДРЦ поздрав

90нм је Стд упто дате. Карактеристика транзистора [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Аддед након 4 минута: [/ цолор] [/ сизе] Недавно 10нм транзистор реализован одвојено

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back