што 89с51/52 89с8253 / 8253 програмер

H

harishwww

Guest
Здраво стручњаци Желим да 89с51/52 89с8253 / 8253 програмер користи серијски порт ико може ми предложи како да се изгради неколико дана пре сам се изгради 89ц51/52 програмер Харисх

Предлажем вам да направите ову. За детаље идите на [урл] хттп://ввв.8052.цом/усерс/АТ89С52ИнСистемПрог/ [/ урл]

[Куоте = харисхввв] Здраво стручњаци Желим да 89с51/52 89с8253 / 8253 програмер користи серијски порт ико може ми предложи како да се изгради неколико дана пре сам се изгради 89ц51/52 програмер Харисх [/ куоте] [урл] хттп: ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?т=397292&хигхлигхт = [/ урл] за 89с51/52 само. [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 3 минута: [/ цолор] [/ сизе] [куоте = сантосхакл] Предлажем вам да ово [/ куоте] сантосхак да програмер не ради. Да ли сте пробали? Много проблема / багова у ПЦ апликације. Код за микроконтролер веома аљкави. Можете / не могу добити га на посао, али то ће бити проблематична. И [б] [у] губи [/ у] [/ б] много времена на овом програмера пре него што сам одлучио да изгради своју.

не ради! Мислим да је тачна цтовнсенд шта треба да радим?

[Куоте = цтовнсенд] [куоте = харисхввв] Здраво стручњаци Желим да 89с51/52 89с8253 / 8253 програмер користи серијски порт ико може ми предложи како да се изгради неколико дана пре сам се изгради 89ц51/52 програмер Харисх [/ куоте] [урл ] хттп://ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?т=397292&хигхлигхт = [/ урл] за 89с51/52 само. [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 3 минута: [/ цолор] [/ сизе] [куоте = сантосхакл] Предлажем вам да ово [/ куоте] сантосхак да програмер не ради. Да ли сте пробали? Много проблема / багова у ПЦ апликације. Код за микроконтролер веома аљкави. Можете / не могу добити га на посао, али то ће бити проблематична. И [б] [у] губи [/ у] [/ б] много времена на овом програмера пре него што сам одлучио да изгради своју [/ куоте]. Хвала на алармантан ме је планирао да данас имам исти проблем ФРЕН Желим да исти програмер као Харисх. хвала

Ови серијски, без програмере не покривају многе Атмел производи (нпр. АТ89С8253) .. Увек можете градити паралелно програмер на основу доказане, оригиналне Атмел пројекат, који је и даље доступна на: [урл] хттп://ввв.атмел.цом/дин/продуцтс/тоолс_цард.асп?тоол_ид=2877 [/ урл] ИанП: |

Мислим да је он у потрази за серијским програмере [сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 48 минута: [/ цолор] [/ сизе] ће овај посао нисам покушао, али овде је један

Иа желим серијски програмер, али ја ћу покушати оба Ианп, сантосхакл предлог како

Човек не можете губе време у овим стварима. купити програмер са тржишта и да нешто са њим. : Д

Господин [б] [сизе = 6] квертиуиоп415263 [/ сизе] [/ б] харисхввв је будућност инжењер, он / она треба да зна како да изгради програмера са основном нивоу куповине програмер није решење, можете предложити га како да се изгради програмер ?????

[Куоте = квертиуиоп415263] Човек зар не губе време у овим стварима. купити програмер са тржишта и да нешто са њим. : Д [/ куоте] Експериментисање је увек добродошла, као знање стечено од таквих пројеката је само неопходно. Нема проблема ни један не успе за 100 покушава један успех ће донети осмехе и поверење у ентузијаста. Готови производи ће увек бити на располагању кад год одлучи да иде за. Јела само ИСП-програмирање АВР и 89Скк јефтина УСБАСП може лако да изменити његов фирмвер. Дискусију о 2 странице о теми може се наћи овде [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/фтопиц362168.хтмл [/ урл] Поздрав

цео дан напор сам нашао ово [УРЛ] хттп://ввв.8051пројецтс.инфо/блогс/пост/УСБ-8051АВР-программер.аспк [/ урл] ће овај посао пранам77 ји мислим да то мора бити коначно решење за ову тема

Да, ради. Лично сам га градили и био је тестиран са већином АВР и 89С серије. Пре тога сам имао изграђени УСБасп а онда сам почео да нит да бисте видели временских серија 89 се може укључени као нека Цхинеесе предузеће је укључено да се у њихов дизајн у то време. И једног лепог дана смо имали фајлове потребне за промене. Тако иде напред. Срећно.

и у почетку сам неких проблема са серијским ИСП из 8052.цом. добро функционише сада. користе исте вредности кола, то ће сигурно радити. поздрав кј

@ Велове8051 не ради човек шта да уради?

ја то ради. Предлажем ово програмер са само кп2к оперативним системом.

постоји само један кристал у ПИЦ оно што је вредност је 11,0592 МХз?

наравно 11.0592мхз. се користи за оба микро оцнтроллерс

Здраво Ја користим СмартПро С51 и прилично срећан са њим. Својој најједноставнијој и ради оно што каже. Покушао сам други слободан серијски порт програмера доступни на интернету, али донт имати серијски порт у мој лаптоп. УСБ серијски конвертори су мало куче за ове програмере. Топло бих препоручио СмартПро С51 за програмирање АТ89С уређаје Живели

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back