једноставна ЛЕД матрични користећи 8 * 8

I

imranshouket

Guest
Хи гуис, ја покушавам да 8к32 матрицу користећи приложени шематски, као што сам користим протона развоја пакета, ја примам збуњен о томе како да пишу код за то. Молимо Вас да уколико соме1 могао Ц шеме и пишу за мене једноставан код који може да активирате све цолоумс или редова. ПС у прилогу шематски није мој лични шематски, добио сам га на неком форуму. [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 3 сата 49 минута: [/ цолор] [/ сизе] Хеј момци молим вас ани1 овде помогне

Нисам писање кода за вас, али ја вам могу рећи како то функционише, онда можете да пишете код себе. Порт, (РА игле) је колона адресе, Лука Б. (РБ пина) је ред података. Морате да радите ван фонта информација, онда је место на адресу колоне РА и податке за ЛЕД диоде у тој колони на РБ. На пример, ако направите све РА пинове низак вам се обратим фиирст колону и ако ставите 0к55 на РБ пиновима добијаћете алтернативне ЛЕД диоде на тој колони да се упали. 0к55 је 01010101 у бинарном и где постоји '1 'у броју, одговарајући ЛЕД лампица. Бриан. [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 4 сата 50 минута: [/ цолор] [/ сизе] Будите пажљиви и проверите да ли ваш ЛЕД може да издржи 5В у обрнутом смеру. У овом дизајну, поларитет поништава када ЛЕД искључен. Бриан.

То није добар дизајн, 1 / 32 дужност ће ЛЕД изузетно слаби.

Хеј хвала за инфо, да ЛЕД не светли пригушено, ако ја користим УЛН2803 би то бити добра идеја.

момци могу ани1 ми предложи или обезбеди мене са линком за бољи дизајн, где сам могао да се ЛЕД-осветљен још светлија.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back