0 -> 5В ДЦ преводилац-6В до +6 В

N

NICK7

Guest
Здраво Ја сам тежак за дизајна коло које прихвата као улаз 0 -> 5В једносмерне струје од АД конвертор и преводи их у линеарно-6В до +6 В са максималне судопере / извор струја 200мА, улазни сигнал ће се променити врло споро ( сваког 20мс или више) и брз одзив није проблем. Су осмислили и симулирано прилогу теста кола и ја сам напред у потрази за ваше коментаре и сугестије, пре него што сам прототип кола у даска за хлеб. У симулацији кола одговор је одлична, али посебно сам брине о термо одбјеглом од два излазна транзистора. Хвала Ник 8-о

[Куоте = НИЦК7; 878937] ја .. бринете о термо одбјеглом од два излазна транзистора. [/ Куоте] најгори је @ 5В 125мА * = 625мВ. Нема проблема са кул-звезда на свакој излазу транзистора.

Можете избећи топлотне бегунац од биасинг излазни степен као у Б-класи аудио појачало. Погледајте ову слику [аттацх] 55006 [/ аттацх] да се тамо стави чак 3 диоде пристрасности и стави их у термалним вези са К1 и К2 ако је потребно. РБ око 2.7К ... 10к само за пристрасности струја за ДБ. Сада Убе1 и Убе2 су заједно закључана пристрасности струја. Са 3 диоде Убе1-Убе2 је око 2.1В, што је више него сигуран, али чини додатни цроссовера изобличења. Погледајте више информација о класе Б појачала. (Гоогле) Поздрав КАК

Једина ствар коју ћете морати да додате неке основе емитер отпорника за К1 и К2. 10К ће учинити. То да спречи транзистор од окретања због колектор струја цурења базу. База К2 К1 плута када је и основа К1 К2 лебди када је укључен. Биасинг у класе Б, или нешто слично може само бити потребно ако имате проблема са цросс-овер изобличења. Биасинг у класа Б можда потребан неки термални менаџмент да спрече да бежи. Проналазач (и)

[Куоте = как111; 879137] можете избећи топлотне бегунац од биасинг излазни степен као у Б-класи аудио појачало. Погледајте ову слику [аттацх] 55006 [/ аттацх] Драги как и мислим да уз предлог БЈТс никада неће спровести. Али хвала свеједно Инвентор-ја ће тестирати ваш предлог своје Чини ми разумно

Знам да ово коло ради. Су направили многе сличне врсте ЛоФи појачавачи снаге и повероут возачи са двоструким напајањем. Потребно је само да пронађете праве вредности за РБ отпорници, они су не критички. (Везано за ХФЕ од пара излаз БЈТ-Проверите да ли те [урл = "хттп://соунд.вестхост.цом/п12а-ф1.гиф"] ............ хттп://соунд.. вестхост.цом/п12а-ф1.гиф [/ урл] [урл = "хттп://соунд.вестхост.цом/п27-ф2.гиф"] хттп://соунд.вестхост.цом/п27-ф2.гиф [ / урл] Поздрав КАК

Поштовани Как ваш кола је тестиран и ради! Моја грешка! Хвала Ник

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back