1 / ф шум анализе у Цаденце

U

Ugur Yegin

Guest
Здраво, Ми смо дизајнирани основни ток извор учитана НМОС заједничког кода појачало, као и оп-амп у 0,35 технологије у ритам и желимо да оптимизују дизајн за минимално 1 / ф шум. Пошто нисам сам веома упознат са буком симулације, било ко може да ми помогне са: 1) Да ли редовно буке анализе у ритам (улаз бука се не узима у цондидератион, само буку коју је додао појачала) даје 1 / ф шум или је је акумулирана буку из термо и фреквенцију? 2) Ако је акумулирана буке, како сам се 1 / ф шум? 3) Како могу да покренем оптимизатор да минимизира ову вредност? Топло захвални никакву помоћ по овом питању. Срдачан поздрав и хвала Угур Иегин

За анализу буке у колу, можете да урадите "буке", симулација у ритам. Ова симулација показује буке допринела различитих уређаја у колу. Када то урадите буку симулације, заплет крива буке. Ова крива ће бити у облику редовних буке крива што видимо у тексту књиге. односно да ће бити висока на ниским фреквенцијама, експоненцијално опада преко фреквенција, после одређеног Ф, њен скоро константан. Да је ф се назива шум углу. И било буке испод овог ф се назива као 1 / ф шум и све буке изнад ф се назива, а топлотна буке. Можете да штампате резиме буке у ритам који ће вам омогућити сазнати интегрисани звук преко фреквентног опсега. Он такође приказује главне буке допринос уређаја уз буку типа. "ИД" подразумева термо буке и "ФН" подразумева 1 / ф шум. Можете узети мењати однос аспект ових уређаја да смање термалне или 1 / ф шум у складу са тим. МЦБ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back