100 кХз кристала Кристални осцилатор

Z

Zeshee

Guest
Хеј Желим да дизајнира 100 кХз кристала осцилатор користећи 5МХз кристално материјал и ИЦ 4060. [Цолор = блуе] било ко помоћ мене за дизајн овог кола. Плз реците ми втас промене су потребне за генерисање 100 кХз на излаз [/ цолор] Најбољи Гледај Зесхее.

Потребан вам / 50 сат преградом, али бојим се да не ради са ЦД4060, јер Кашњење је сувише велики да га користите са потребне повратне информације логику на 5 МХз. То евентуално може да ради на 15В напон напајања. Боље би требало да иде за синхрони бројачи.

Хвала за ипур одговор. ако постоји било какав проблем плз реците ми о било кристални осцилатор коло које се генеришу 100кХз. Најбољи Гледај Зесхее

100 кХз "Тунинг трпезе" кристалима (исто паковање као 32 кХз гледају кристали) су стандардних делова. Ако више волите дидвидед 5 МХз, сат преградом мора бити у стању да ради на 5 МХз.

и даље сам досн'т реши овај проблем. Плз ако у имати било који колу кристални осцилатор који генерише 100 кХз. плз послати мене везу или да отпремите склоп ..... Најбољи Гледај Зесхее

Здраво, ово је добар Апплиед Напомена (-101-00039) из ТИ ... КСТАЛс цена је од ДИГИ-КЕИ (Парт Нумбер КСЦ977-НД) ЦА. $ 0,83 .. [УРЛ] хттп://ен.википедиа.орг/вики/Цристал_осциллатор [/ УРЛ] К.

Овде је чланак са 8МХз КСТАЛ, В. ХЦТ00 и 393 за 100 евент.50) КХз излаз ... [УРЛ] хттп://ввв.расон.орг/Пројецтс/цалибрат/цалибрат.хтм [/ УРЛ] Цлоцкгенераторс за ПИЦ: [УРЛ] хттп://ввв.спрут.де/елецтрониц/пиц/осц/индек.хтм [/ УРЛ] осцилатор кола генерелл: [УРЛ] хттп://ввв.епанорама.нет/линкс/осциллатор.хтмл [/ УРЛ]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back