12в СМПС за покретање ДЦ мотор

A

ankursaraf

Guest
Здраво свима Имам упит на СМПС пројектовање. Недавно сам добио кола од топ245 датасхеет за 12в 2.5 СМПС Радујем извући своје сцематиц на [Б] орао [/ Б]. Ја сам нови у ПЦБ дизајн, тако да је збир проблема док цртате схематиц нисам био у стању да пронађе топ245 прекидач у библиотеци и не 817 оптокаплера ИЦ Желим да знам како да се о десининг поверсуппли. Такође, ако желим да се ПЦБ одбора спољне Да ли морам да им дам ПЦБ схематиц у Сцх формату. или могу да им дају ЈПГ фајл за обе шеме и ПЦБ одбора хвала Анкур сам приложити шематски као прилог

Здраво Анкур, ја нисам упознат са орао, али као и код већине шематски снимање програма, требало би да можете да генерише листа веза, то је оно што ПЦБ дизајнер ће користити. Распоред ПЦБ особа треба да вам кажем шта формату би радије (зависи шта је софтвер они користе). Што се тиче недостаје компоненте, ви ћете морати да их сами креирати. Сигуран сам да има неки орао метод за креирање прилагођених делова; прочитате упутство. Барри

Здраво анукар можете да креирате топ245 прекидач у ТНе шематски од орла, али мислим да Орцад снимање је врло корисник пријатан можете да креирате витхн компонента у сецондс.плс пробајте ово, као и за нудити око ПЦБ дизајн питајте особу оно што софтваер да је користи ако нисте заинтересовани да дају шематски можете дати нето листу и листови са подацима за компоненте које сте усинг.Бут морате водити рачуна док ожиљавања ПЦБ моћи пратити дебљина треба да буде све више и пратити би требало да буде правилно нацртани. соори за моје лоше преведеном енглеском језику

Можете отворити неки библиотечки (креирање нове библиотеке), а затим измените одговарајуће симбол, паковање или уређај. Стигнете тамо користећи Уреди команду (погледајте помоћ на мрежи за синтаксу). Боље покушате да увезете сличан компонента у нову библиотеку, а касније и за уређивање. Погледајте резултате:

на техничком поен, док пројектовања напајања требало би да проверите да ли ваш распоред треба да се придржавају ЕМИ / ЕМЦ-питања, ДЦ пад, изолације итд .... ови исуес могу адресед правилним распоредом / постављање ...... Можете наћи много примена белешке за изглед / пласман од Гоогле-а или поверинт сајт сам ... [УРЛ] хттп://поверинт.спхере.кхарков.цом/ПДФФилес/дер36.пдф [/ урл] и ПЦБ-дизајнер у ствари треба да се обезбеди само листа веза и листови са подацима ..... и изглед / пласман смернице белешке .. .....

тхнк гуиз за ваша помоћ за врх прекидач сам га преузети са орлом либрари.со проблема решен. скоро сам завршио сцхематиц.и су почели са ПЦБ дизајн. Желим да знам тачно које цапциторс да користите библиотеку. постоје тона капа. са различитим величинама и симболс.ег амерички европске др узимање нпр филтер отпорник ће га оценити као 400В. Како да утврдим те ствари

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back