12в до 220в инвертора дијаграм кола

A

Aravindan_t20

Guest
Хи иам Аравинд сам у потрази за 12В на 220В инвертора од 1кВ, 2кВ, 5кВ струјног кола дијаграм плс да ми помогне форворд ваше дијаграме на [емаил] Аравиндан_т20@иахоо.Цо.Ин [/ емаил]. Хвала Аравинд

ово коло дијаграм пружа инвертер за 12ВДЦ на 220ВАЦ, али 500В. то ради за вас ????????? Такође, шематски у Орцад формат је укључен ако је потребно.

Ја сам Александар сам у потрази за 12В на 220В инвертора од 1кВ, 2кВ, 5кВ струјног кола дијаграм плс да ми помогне форворд ваше дијаграме на [емаил] лекибаба03@иахоо.цом [/ емаил]. Сам изградио један од 800ВА али без ПВМ секције. плс хелп са мојим изнад захтев и то да у ПВМ кола Хвала Александра

ово коло дијаграм пружа инвертер за 12ВДЦ на 220ВАЦ, али 500В. то ради за вас ????????? :::?:

Капацитет истом колу се може повећати коришћењем 2Н3773 уместо 2Н3055 који је скоро 3 пута више енергије руковање капацитет од 3055 и пропортинатели трансформор треба да се поново рана према потребне снаге. Али као практичан приказ, пројектовање инвертер за више него, рецимо 750/800 вати са 12 волти није једноставан приступ као батерија ће бити исцрпљујуће до максимума граница када регулатор се користи у пуну снагу. 24волт дизајн је увек добродошла када инвертерских прелази 758/800 вати. Срећно.

Где могу да имају поглед на свој сцеаматиц?

Хаи ницоботха12345 Погледајте прилоге даје "влхсасо" .. Гоодлуцк

ово коло дијаграм пружа инвертер за 12ВДЦ на 220ВАЦ 500в али желим да буде 220В АЦ са променљиве фреквенције од 50Хз до 100 Хз

Кола (био сам само у стању да отвори 500В пдф фајл и БМП унутра) је прилично једноставна, али може да ради за оффлине употребу. Имам стару 50В / 16В соларни панел да бих желео да доведе "онлине". Знам да то није веома ефикасан да се трансформише 12В до 240В, али панел је бескорисно и има 0% ефикасности уколико га не користите. Ја сам електронски инжењер, али немају времена да поново измисле точак. Желео бих да се повеже соларних панела директно на зидну утичницу преко "црне кутије" Ја сам овде изгледа. Ово такође значи да мора постојати микроконтролер који управља укључивањем и искључивањем "пуњење" јавности главног и флексибилан појача коло које такође синхронизујете са главним фреквенције (50 - 100 Хз). Радије не воле да дискутују зашто ја не волим да користим Баттерие бафер и тако даље ... Ако неко воли да почне пројекат иу стању је да "већи" део: Молим да ми пошаљете АМ. Хвала, Френк

молим вас пошаљите ми ПЦБ кола инвертор 12ВДЦ до 220Вац и детаља компоненту ... молим те! [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 44 минута: [/ цолор] [/ сизе] молим вас дајте ми ПЦБ-коло инвертора 12ВДЦ до 220Вац са детаљним компоненте 500В или 1кВ: [сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 5 сати 13 минута: [/ цолор] [/ сизе] је лако променити АЦ ДЦ, али зашто је тако тешко променити ДЦ на АЦ ?????

Здраво, Да ли је неко гради ово и мери оно што је ефикасност инвертор? Хвала, рад20

Шта је рејтинг трансформатора односно струју? Напон је дато, али цурретн није дат.

Може ли ико дати идеју контролисања пусх-пулл возача фази уз помоћ ПВМ импулса генерише микро контролер и регулише излазни напон са повратним информацијама (смањена врх напон од трансформатора као повратна информација за контролер преко АДЦ) да одржи излазни напон @ 230В без обзира на од напона акумулатора и оптерећења стању.

Хвала за шематски приказ! Али ја показују шематски цхаге за батерије 12В. Могу послати Вам на форум?

неко може да ми пружи шематски дијаграм 12в на 220в инверфтр кола 500В?

Да ли је могуће користити ПЦБ-а до излаза транзистора К3 К4 и након тога остали су повезане преко 5гауге жице? може ПЦБ пренос струје на овим високу вредност? ако је тако може у плз ми каже ширина бакарне жице требало користити за дизајн ПЦБ-а?

[КУОТЕ = мајди_3; 636469] ово коло дијаграм пружа инвертер за 12ВДЦ на 220ВАЦ, али 500В. то ради за вас ????????? :: :?:[/ ЦИТАТ] Желим да 24-220В 500В инвертер.цан ли ми помоћи [цолор = "Силвер"] [СИЗЕ = 1 ]---------- порука додати 20:44 ---------- Претходни пост је био на 20:31 ----------[/ сизе] [/ цолор] [куоте = влхсасо; 219720] ово коло дијаграм даје инвертор за 12ВДЦ на 220ВАЦ, али 500В. то ради за вас ????????? Такође, шематски у Орцад формат је укључен ако је потребно [/ куоте] ја. желите да направите инвертер за 12ВДЦ на 220ВАЦ 500В. Такође треба еме.

@ Атиф855 и сви: Безбедност на првом месту: [б] [цолор = "# ФФ0000"] Једна напомена размотрити струје на ниском напону систем и апроприате дизајн батерије банке !!!![/ цолор] [/ Б] за олово киселина батерије увек користите информације о произвођачу пуњења и пражњења. Декларисана капацитет батерије се заснива на / 10х или / 20х време пражњења! Тип батерије: теме или дубоке Циклус хемију технологије: Гел, Гел / стакло, мокро, ... (Гел-стакло могу да буду до 200Ах, али цена: лол:) Веома битна ствар за оловне батерије: ДОНТ ЛЕАВЕ Ова батерија ЕМПТИ да се одморим! ДОПУНА Одмах, ако је могуће! Размислите о коришћењу десулфатисаторс! Мера унутрашњег отпора за сваку батерију и прати крива за то. Да паралелно повезивање батерија само ако је потребно. и [И] Нека Ампер сила буде са вама сам ......[/]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back