120 МХз филтар дизајн - хелп плеасе

D

davicente

Guest
Пројектован и симулирани 120 МХз (БВ3дб = 21 МХз) Бандпасс филтер са циолцрафт и темек С-параметри датотеке, али када сам направио ПЦБ, одзив филтера је била сасвим другачија од оног сам добио током симулације са микроталасном канцеларији . Да ли сам направио лошу симулацију Да ли треба да се ослањају на С-параметара из цоилцрафт и темек? Хвала унапред. Аревало

На овим фреквенцијама додатни капацитет за ПЦ јастучића и траговима, као и траг индуктивност постати значајна. Ако ово није на плочи и даље постоје слични параситицс. Покушајте поново за симулацију са проценама било ових паразитских вредности или још боље обухватају распоред плочи у вашем симулације.

Давиценте, покушајте да укључите у симулацији толеранције елемената. Ваш филтер је релативна ускопојасни и вероватно осетљива на одступања. Не знам како ваши филтери изгледа, али у вашем случају, боље је да користите филтер са резонаторима уместо канонској форми једног - можете дизајнирати такав фитер са идентичним индуктора. Баците поглед на Н / У / Х / Е / Р / Т / З веб сајт. Ту можете наћи Ф_И_Л_Т_Е_Р Солутион 9.0 демо, способна за пројектовање филтера са идентичним резонаторима. Најбоље од среће, Сто

нема филтера само састоје од РЛЦ или сам то активно?

Здраво СТОИАНОВ Не могу да пронађем неку ставку у филтер решења за дизајнирање БПФ са идентичним резонаторима. Како могу да користим ову функцију? Поздрав

Мислим 120МХз филтер је једноставан за дизајн са ЛЦ компоненти. пре него што га дизајнирате, треба да одреди врсту и низ филтера. током обраде дебуг, требало би да заврсите сваки блок корак по корак.

Желим дизајн бандпассфилтер на ФР4 ПЦБ 1.6мм тхицкнесс.Тхе распону између 70Хз и 200Хз 30кХз.Цутофф фреквенције и на 10кХз. Плс саветовати ме која врста кондензатора да се користи као што је наведено испод: 1. 2 220нФ. 3. 100нФ. 470уФ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back