2к16 ЛЦД на ЛЕД дисплеј мултиплекс

S

Sayem Ahmed

Guest
Поздрав свима! Недавно сам радим на неким ЛЕД-дисплеј са мултиплекс ПИЦ-а. Ова паралелна тип тип интерфејса је мало више критички и доста смене региструјете или декодер да користите. Али, ЛЦД дисплеј је лак за интерфејс на било који ПИЦ-а. Они су јефтини и ако их користимо многе луке ПИЦ-а постао слободан у друге сврхе желели да додате тастатуру. Сада имам идеју да уклоне ЛЦД екран јединицу из њега контролер и место ЛЕД-дисплеј са мултиплексирају бафер МЗ који захтевају. Погледајте ове Француска сајту раде посао. [Урл] хттп://кавиер.фенард.фрее.фр/АффГеант.хтм [/ урл] {Само га преведе на енглеском језику уз помоћ Гоогле-} Сада свако може да ми помогне са шеми АСМ кода или било веза која користи за овог пројекта. ХВАЛА

поздравити .. Имам исти проблем са ... Могу ли да тражим? зашто није ефикасна или није довољно ако користим померање регистра? Шта је разлог? за паралелне екран, мислим да добро да се употребе промену региструје ... али ја сам само почетник у области МЗ, то зашто ја донт знати неке замене .... или добра МЗ примене ... ИМ користи 8051 .. .. мислим харваре ће бити скоро исти, ако се користе различите микроконтролер зар не?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back