200 метара видео пренос

M

myfaithnka

Guest
Радим на даљинским управљањем извиђачке робота за помоћ борбених трупа, тако да морам да преноси видео удаљености од 200 метара. су купили и фотоапарат који може чак да раде на нули лукса, сада ми је потребан Рк Тк сет за пренос до 150 метара минималног дистанце.цан неко помоћи?

Потребан вам је велики пропусни опсег бежичног преноса. У зависности од пропусног опсега потрошњу видео, много спреман за коришћење протокола су ту нпр 802.11 г, н, ако је то стварно војна можда ћете желети да размотри ЦДМА са енкрипцијом. ван полици компоненте су на располагању.

Мислим да И Донт Ванна от имају шифровање, ја сам у потрази за хардвер (ТКС-Рк) за слање излаз из камере преко бежичне.

Који је ваш тражене податке стопу? Има доста развојних комплета: [урл = "ввв.моусер.цом/цаталог/цаталогУСД/642/13.пдф"] 1 [/ урл] или [урл = "ввв.рфм.цом / Производи / спец_схеет.пхп? снимање = ВСН802ГДК "] 2 [/ урл]. Када ваш упознати са протоколом за пренос података можете да користите могуће ван чипове полици као [урл = "датасхеетс.маким-иц.цом/ен/дс/МАКС2828-МАКС2829.пдф"] МАКС2828-МАКС2829.пдф [/ урл] или [урл = "вв1.мицроцхип.цом/довнлоадс/ен/ДевицеДоц/70632А.пдф"] МРФ24ВБ0МА/МРФ24ВБ0МБ [/ урл]. Ово је само један техници преноса. многи су одржива.

Имам камеру ради на нули лук, који је неопходан за пројекат тхеме.нов морам транситтер пријемник пар ради на опсегу од 150 метара минимума. Ће изнад чипови раде?

Изнад чипови ће дефинитивно радити. Опсег зависи од антене и појачавача снаге на излазу, да се почне са Дев комплет помаже у разумевању основних захтева за изградњу ТКС, РКС кола. Предложио бих вам да спецификацију комуникационог система за Вашу пријаву и онда настави са анализом цицуит специфичности за имплементацију.

Покушајте да користите Нордиц трансциеверс .. могло би коштати ароумд 10долларс .. има око 1-2Мбпс .. и дигитални унос података ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back