2313 Програмски одбор

P

pulse0

Guest
Покушавам да изгради овај програмирање таблу али то не реците ми тачан списак делова. Ако неко је изградио овај форум можете молим вас дајте ми списак свих компоненти. Или чак и ако нисте изградили овај форум, али можете да прочитате ему боље од мене можете молим вас дајте ми делове бих потребне Постоје 2 кондензатори, један транзистор један отпорник "3-виљушка кондензатор РЕС1"? Али нисам могао да видим вредности било које од ових компоненти. помогне плеасееее [УРЛ] хттп://ввв.аврпројецтс.нет/ат2313_исп_боард.хтм [/ урл]

Поздрав! Као што можете видети Ц1 је 47уФ и Ц2 је 100нФ. ИЦ1 није транзистор. То је регулатос који регулише напон на 5В. Мислим да Р1 је нешто попут 10кохмс. И на крају тзв "3-виљушка кондензатор РЕС1" је резонатор. Резонаторима вредност је 8МХз. С1 је прекидач ресетовати. Уколико сте заинтересовани о мало већем програмског окружења, погледајте овај сајт: [УРЛ] хттп://ввв.тиетомирски.фи/туоттеет/екб2313/?ланг=ЕН [/ урл] Одатле можете преузети упутства која обухвата сцематицс за ту плочу. Надам се да сам вам хепелд: Д

Хвала, хвала на помоћи. Немам резонатор који је 8МХз. Да ли би и даље ради ако користим 6Мхз или 12МХз?

Да се ​​ради са 6МХз резонатор, али мислим да је превише 12МХз, али можете да га испробате ако желите .. Какав компајлером имате? ЦодеВисион АВР заиста добар избор О програмирање вежбање. А ако желите, могу вам дати неке екамбле кодове ..

Имам ЦодевисионАВР Ц компајлер. Можете ли ми дати неке примере кодова неке једноставне као што су оне трептање ЛЕД и кадар. Ја сам потпуно нова у овој области тако да покушавам да се крене од нуле, а затим изградити на томе.

Сори .. Био сам у одмору .. Али сада сам се вратио ... : Д Какав тест окружењу имате? Зато што треба да знате ПИН дефинише да могу учинити кодове .. И ако је могуће уплоад-шеме. Тахат помогло би ми заиста много. Тугге

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back