3Д ФДТД кодови цилиндрични координатни

R

Riyad

Guest
Здраво ја заправо покушавам да напишем неке 3Д ФДТД кодова у Матлаб-у се односе на процену учинка једне ПИФА антене. Па сам се заглавио у писање кодова од нуле. : (Молим Вас помозите ми о томе где сам могао да хитно пронађу ове кодове на нету?

3Д ФДТД у МАТЛАБ-заувек це покренути да бисте добили резултате. можда ћете морати да пишете у Ц / Фортран.

Ако желите да пронађете неки ФДТД кодова, можете да одете на [1] ввв.фдтд.орг [2] емлиб.јпл.наса.гов [3] ввв.борг.умн.еду/тоифдтд/

Здраво, Матлаб иако као моћна алатка. Још тис увек тешко наћи бројчану шифру метод на њему за данашње време. Постоји 1-Д узорак кода у прилогу. Ако може да помогне ... Храбар.

Учим сада ФДТД, али мислим да је тешко да се мреже у комплексном окружењу.

А. Тафлове књига (2. издање) садржи неке дивне ФДТД кодова у Матлаб-у, можете га преузети.

Здраво, у мом искуству ако користите МАТЛАБ да напишете код он ће резултирати спорије него исти код на пример у ФОРТРАН. Мидните

Здраво Ријад Ево неких 2Д МАТЛАБ датотеке. Надам се да они могу да помогну. Можете да одете на Филе Матлабс сајту Берзе, то има много ствари. [УРЛ] хттп://в \ / \ /.. Вм@тхворкс.цом / м @ тлабцентрал / филеекцханге / лоадЦатегори.до [/ урл] Срећно.

Тханк за вашу помоћ! Моји кодови ФДТД изгледа да ради ... Сада треба да добије улазну импедансу и ВСВР у циљу добијања пропусни опсег моје антене! Види да улазна импеданса може се израчунати Фуријеова трансформација на напон и струја. Али како се то може урадити? На шта Инстант времена треба да измери напон и струја? Захваљујући Вам унапред!

ФДТД_3д за цилиндричне координате

[Куоте = цхизх1160; 734789] ФДТД_3д за цилиндричне координате [/ куоте] цом ради пројекат на ФДТД? Им, такође раде на т исто ..... могао у то укратко Ур пројекат? тиче јаив јаив

Здраво, на [урл = хттп://опенЕМС.де] опенЕМС.де [/ урл] можете преузети бесплатан (ГПЛ) ФДТД софтвер за картезијанских и цилиндричне координате. Она је вирттен у Ц + + (за великом брзином) и има Матлаб интерфејс за дефинисање и процену структуре. Она такође има субгридс да повећа тиместеп за цилиндричног мреже ... Можда му дати покушати. У случају невоље можда ћете желети да користите [урл = "хттп://опенЕМС.де/форум"] опенЕМС-форум [/ урл]. Метод користи опенЕМС је ЕК-ФДТД

Здраво Господине могао у предложити ми идеју за писање кода за симулацију једначине поља Цтс антенског низа помоћу ФДТД?? тиче јаив

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back