3Д зрачења образац и добити у односу на фреквенцију Плот

S

shahid78

Guest
Хи пре покретања симулације у ЦСТ МСС дефинишемо различите мониторе за наше жељене куатитиес. На пример, ако смо заинтересовани за зрачења на 1.8ГХз дефинишемо сада прати поља на 1.8ГХз и након симулације можемо видети жељени образац ратиатион моје питање да ли је могуће извући 3Д модел радијације на било ком другом после фреквенцији симулације завршите са коришћењем Пост обрада Темплатес витхоур ради симулације поново моје друго питање је како да се заплет добити у односу на фреквенцију заплет помоћу ЦСТ МСС. било који помоћ би била веома цењена у питању Схахид

Не, у имати да бисте дефинисали монитор на жељену фреквенцију пре него што покренете симулацију у. Ур за 2. питање 1) у могу добити добити директно од зрачења, если у изаберите опцију ИЕЕЕГаин 2) У такође може изабрати Темплете (мислим фарфиед и изаберите добити на жељени угао)

Хи снкхан хвала на одговору. погледу зрачења мислим да би било много времена да пронађе 3д модел зрачења посебно ако се покренете мреже адаптација шему. па морам да покренете план адаптације мреже поново ако сам заинтересован зрачења на било ком другом фреквенцији у вези са вашим коментарима на добит, ја сам заинтересован крива што даје добитак од фреквенције, тако да знам како је добити различите са учесталости. док вам говоре добитак на одређеном фрекуеци која је приказује у дну зрачења, међутим много хвала за коментаре Хвала

неко зна како да се заплет добити или ефикасности у односу на фреквенцију у ЦСТ МВС за симулацију антена

Ја не знам да ли ће то помоћи, али је практично парцеле вс вс добије фреквенцију угао у ХФСС. Ово ствара 3Д изометријски заплет. Признајем да ваше питање није у вези ХФСС конкретно. Такође можете да постигнете сличан заплет у МАТЛАБ-у. У ствари, можете отићи још један корак и заплет четири параметра где је боје и остале три одговарају и, ј, к осе. Колико се сећам команда је плот3д и боје је један од додатних параметара у листи аргумената које контролишу детаље заплета. Надам се да то није скренути сувише далеко од намере вашег питања.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back