3Пхасе Инвертор од Монофазни понуде

A

andreafog

Guest
Поздрав за све! Ја сам питање у вези са овим интересантно аргумента. Ја бих да користим исправљач моста (са кондензатором) да исправи наизменичне један снабдевање фази, а затим употребите АУТОБУС ДЦ који сам добио да возим мотор са инвертором. Ако моје претпоставке тачне резултат напона применити на мотор ће бити нижа од коришћења једносмерне струје АУТОБУС добијени из 3-фазни исправљач. Како ће бити понашање мотора? То ће имати смањује обртни момент, смањена брзина или шта друго? Инвертор да бих волела да схвате је заснован на Фреесцале МЦ3ПХАЦ. Хвала унапред. Циао

имамо 2 конфигурација за 3-фазе система. један од њих производе 310ВДЦ и друге 540В. у првом случају, ми донт имати значајну разлику. у другој, када се упореди, имамо нижи напон у 1 фази систем, (310/540 = 1 / √ 3 = 0,58), а ми морамо добити око 50Хз/1.7 = 29Хз мак за нормалну вожњу мотора. ако фреквенције иду изнад 29Хз, производи Туркуе смањен. Поздрав Давоод

Хвала Давоод! Ево управо оно што желим да знам! Пре почетка развоју овог пројекта треба да будем сигуран да могу да га остваре физички. Па са мојим конфигурација (види прилог), морам да користим максимално снабдевање фреквенцију 29Хз да имају потпуну обртног момента, али у овој фреквенцији мотора не може да ради у свом пуном брзином. Да достигне ту брзину морам да дефлук статора, радећи то изазива смањење ог произведен обртног момента. Јесам ли у праву? Хвала опет

У овој конфигурацији за све фреквенције испод 29Хз (са 220В) можете добити максимални обртни моменат. али излазна снага (осовине мотора снаге) пропоратинал на [обртног момента * Брзина обртаја]. у друга сила реч излазне пропоратинал учесталости (у сталним обртног момента). То значи, можете да добијете највише 58% [29/50] максималне излазне снаге мотора. [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 14 минута: [/ цолор] [/ сизе] Важна напомена: Ако користите 3-фазни мотор који нормално је напон 380В у звезди везу, можете да користите тај мотор са Делта конфигурација на 380В/1.7 = 220В при пуном снагом.

[Куоте = Давоод Америон] Важна напомена: Ако користите 3-фазни мотор који нормално је напон 380В у звезди везу, можете да користите тај мотор са Делта конфигурација на 380В/1.7 = 220В при пуном снагом [/ куоте] Али. у овом случају да добије РМС вредност на 220В излазни инвертор је морам да користим контролисане исправљач мост? Заборавио сам скоро све на делти / звезде везе. Жао мучи вас много: Д.

можете видети у наставку линка: [урл] хттп://ввв.виндстуффнов.цом/маин/3_пхасе_басицс.хтм [/ урл] или [урл] = хттп://ввв.енг-типс.цом/виевтхреад.цфм?кид 16137 [/ урл]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back