300В ДЦ-ДЦ конвертор за ЦДИ

C

cybercheater

Guest
Хи .. ИМ планира да изгради 12 -> 300В ДЦ-ДЦ конвертор за ЦДИ .. Нашао сам ово коло, али ја донт кноткле тај посао кола или не [ИМГ] хттп://ввв.спортдевицес.цом/игнитион/инвертер гиф. [/ ИМГ] трансформатор је однос 4:50 ред .. база на мом обрачуна 12В к 12.5 = 150В ико овде може да објасни како ово коло ради?

ако трансформатор генерише 150В. може постојати Удвостручивач кола на излазу. Покушајте да претражите Удвостручивач коло. ако неко зна плз одговор.

за Флибацк трансформатора (СМПС) морате да се израчуна дутициле

[Куоте = схахбаз.еле; 814819] ако трансформатор генерише 150В. може постојати Удвостручивач кола на излазу. Покушајте да претражите Удвостручивач коло. . ако неко зна плз одговор [/ куоте] Мислим да је ово коло нема напона Удвостручивач [куоте = рајудп; 815085] за Флибацк трансформатора (СМПС) морате да се израчуна дутициле [/ куоте] како израчунати напон излаз ако сам знам циклус дежурног? рецимо ово коло рад на 50кХз, основног заузврат @ 10уХ, сецондри ред @ 125уХ 1/50кхз = 20уС обим штампе 50% Тона = 10уС кицош = 10уС 12в / 10уХ к 10уС = 12амп 125уХ к (12амп / 10уС) = 150В дужност циклус = 65% Тона = 13уС кицош = 7уС 12в / 10уХ 13уС к = к 15.6амп 125уХ (12амп / 7уС) = 214в њихова исправна? жао ми енглеском

Не знам шта желите да израчунате, јер дужност циклус ће се разликовати од контролера МЗ. Проблем је, међутим, да је шема неће радити као што је приказано, јер је тренутни осећај недостаје, то је неопходан је УЦ3845 тренутни режим контролера. Можда ћете желети да имају и надокнаду лооп, погледајте датасхеет за детаље.

знам дужност циклус ће се разликовати од контролера МЗ .. али шта број дути циклуса ће генерисати од стране контролера ако је 300В излаз? ово коло траје од [урл =] хттп://ввв.спортдевицес.цом/игнитион/инвертер.хтм~~ХЕАД=ННС СпортДевицес. ЦДИ се програмира Дигитални паљење [/ урл] [куоте] СМПС УЦ4845 осцилатор има два улаза:. * Напон повратна информација се користи да се постигне жељени напон, када напон на кондензатору подељен у потенциометар реацхс референтни напон, осцилатор престаје. * Тренутни осећај улаз се обично користи за контролу максималну струју у МОСФЕТ. То зависи од индуктивности трансформатора и фреквенције осцилатора, али не и на оптерећења (са овим топологије). Ево, овај улаз се користи за контролу привремено пребацивање-офф-у снабдевању електричном енергијом, док ПИЦ-а активира РСБ да изврши кондензатор. Када је линија 0 волти, осцилатор је, када је линија већа од 1 волта и осцилатор престаје. Ово се ради из два разлога: [/ куоте]

За рад конвертор Флибацк у континуираном моду, на 12 В и 300 В улаз излазног напона, дужност циклус од 66 одсто бити потребно. Али УЦ3845 има хардверски ограничење од 50 одсто, тако да конвертор ће радити у режиму изнад дисконтинуалном око 150В излазног напона. Добићете то једноставно балансирајући трафо флукс и с обзиром на однос намотаја 1:12.5. Ако конвертор ће радити без оштећења прекидач транзистор или трафо зависи нпр. то је отпор намотаја и тренутну цапабалити. Али ја чврсто предлажемо да додате тренутни осећај отпорник за поуздан рад.

шта мислиш о балансирању трафо флукс? могуће је да ради у режиму дисконтинуалном ако сам ЕФД20 језгро са ваздушним јаз? Шта вредност тренутног смислу отпорник треба да користим? [Б] ЕФД20 [/ Б] [ИМГ] хттп://ввв.тме.еу/каталог_пицс/0/д/2/0д2265дфф947ц6ц7099а58б337фа0ц77/цсх-ефд20-8п.јпг [/ ИМГ]

[КУОТЕ] шта мислиш о балансирању флукса трансформатора [/ куоте] То значи да морају области пулс в * т током он-државе и Флибацк државе буду једнаки. Ако се стави у однос намотаја и напона, добијате временски однос, односно дежурног циклус у континуираном режиму. Као што је речено, не можете постићи напона однос 1:25 у континуираном режиму са дужности циклус ограничен на 50% и дату однос намотаја. По мом мишљењу, континуирани режим би боље да смање вршну струју. Имајући у виду сталне варијације излазног напона у раду, један је боље да користите УЦ3843 да омогући већи циклус дужности (али само са тренутном смислу), уместо да повећа намотаји однос Ако прихватите дисконтинуалном мод, индуктивност трансформатора мора добро размотрити . Ако је сувише висока, конвертор неће постићи жељену проток енергије. Ако је низак, добијате Хигх Пеак струје. [КУОТЕ] могуће је да ради у режиму дисконтинуалном ако сам ЕФД20 језгро са ваздушним јаз? шта вредност тренутног смислу отпорник требало користити [/ куоте] коло димензионисање мора почети са напајања обрачун. Морате навести максималну учесталост паљења и минималну улазног напона за декларисани излаз. Затим поставите просечне и примарну врх струје, трансформатора и осећај индуктивност отпорника.

је могуће ако користите уц3842? овај ИЦ да покренете већу циклус дежурног .. али дефферент у УВЛО .. знате ли шта функција УВЛО?

Да, УЦ38 типа са високим Поднапонски Лоцкоут прага (16 В) не може да ради на 12 В. Иначе, УЦ3843 УВЛО праг такође неће складу са уобичајеним спецификацијама за хладног старта који захтева да системи паљења се остане оперативан на ниском напону батерије.

Здраво свима, У Флибацк конвертора ако не повежете те оптерећења напона ће задржати раст у сваком импулсу зависи од излазног капом. Без обзира шта је однос окрета, итд дужност циклус од примарне индуктора О оптужбама на време и ослобађа енергију сецондери у офф тиме баш као терети индуктор. Када се терети индуктор је отворен. напон зависи од оптерећења! Не знам шта је ЦДИ, али и даље СЦР је повезан између П и О / у земљу? Зато друга диода је потребна?

[КУОТЕ] Не знам шта је ЦДИ [/ куоте] [урл = хттп://ен.википедиа.орг/вики/Цапацитор_дисцхарге_игнитион] Кондензатори пражњење паљење - Википедија, слободна енциклопедија [/ урл] [куоте] У Флибацк конвертор ако не повежете те оптерећења напона ће задржати раст у сваком импулсу зависи од излазног капом. Без обзира шта је однос окрета, дужност циклус итд [/ куоте] Није потпуно јасно да ми, који поента расправе сте говорите. То је тривијална чињеница, да излазни напон достигне неку вредност (после довољно времена). Проблем са ЦДИ је, да номинални излазни напон мора да буде постигнут на време (пре следецег паљења импулса) без изазивања неприхватљиве индуктора вршна струја. Димензионисање коло би требало да размотри ову захтеве. [КУОТЕ] Зато друга диода је потребан [/ куоте] Вероватно да се ограничи на прескок испуштања осциловања, да ретриггер Тиристор.

Чини се морате вратима прехрањивања прекидачем. Када СЦР испаљује она ће остати у проводљивости до актуелних капи до близу нуле. Са Флибацк подстрек наставља да ради РСБ можда никада неће ослободити. Циљ је да се испрати високог напона оптужбу капа кроз паљење калема. То ХВ капа део кола. пражњења кроз примарну бомбина, ће пасти на нулу струја. Такође треба да знате шта бомбина цхарацтеризтицс су. 300В чини ниске до мене ЦДИ. ВН поклопац мора да буде високог квалитета са ниским Милар део Рс. СЦР ће такође возити Флибацк прекидачем је луд повратне контроле у ​​кратке спојеве излазни. Потребно је да имате основно коло које ограничава максимални обим штампе од МОСФЕТ возача или може заситити језгро и оштетити МОСФЕТ.

[КУОТЕ] То би било потребно да гате прехрањивања прекидачем [/ куоте] То се заправо ради у описаном систему од стране централног улаза.. Ипак, тиристорски ће највероватније бити искључен у току осциловања у ЛЦ колу коју образује кондензатор и калем за паљење. А конвертор је само снабдевање тренутне импулсе. [КУОТЕ] 300В изгледа ниско ми за ЦДИ [/ куоте] То је на доњем крају уобичајеног опсега напона.. [КУОТЕ] Ти треба да имају примарну коло које ограничава максимални обим штампе од МОСФЕТ возача или може заситити језгро и оштећење МОСФЕТ. [/ Куоте] Да. Као што је истакнуто раније, са радом на УЦ38кк контролер у њему је намењен тренутни режим би у потпуности реши ово питање.

ако 300В капа је нижа, што је капа вредност би требало да користим? Овај конвертор је потребно за потпуно пуњење капу у 1мс ..

1 μФ/300 В значи 45 МЈ енергије која је у основи реду погледу високоризичних тренутну способност и Нижи ЕСР, ја радије идем на полипропилен кондензатора (ФКП или МКП), како се уобичајено користи у електроници моћи.

Могу ли да знамо шта дефферент између полипропилена и други тип филма капом? могу да користим полиестер филм? конвертор треба да произведе излаз 0.3амп да наплати капу 1УФ 1мс у праву? ако је фреквенција око 50кХз и заузврат однос је 1:12, колико индуктивност је потреба?

Предложена [сам] Милар [/ и] жиг односи кондензатора полиестера. Требало би консултовати датасхеетс од уређаја интереса, али бојим се, да ДВ / ДТ стопа обично је добијате од полиестерских кондензатора је инсуффциент за примену ЦДИ. Полипропилен кондензатори су бољи у том погледу барем за ред величине. 0.3 би израчунали за стално текући рад. С обзиром на понудата за унос енергије, пре би се циљ у константном снагом. Није ми јасно, што би моторни постигне паљење период од 1 мс, узгред. Индуктивност избор - зависи. Ако промените на континуираном режиму рада, користећи тренутни осећај и изнад 50% обима штампе, вредност није критична, можда ћете желети да га повећа да се смањи унос вршне струје. Ако користите оригинални коло, мора се врло пажљиво одабрани да би се избегло оштећење компоненти. Нећу предложити број пре провере рад у симулацији.

само погледајте на спортдевице: лол: [куоте] Овај ДЦ-ДЦ конвертор наплаћује 1УФ кондензатора на 250 волти у цца. 1 мс. Ово тхеорицалли пушта искру у близини ЦДИ 1000 пута у секунди, 60.000 обртаја у једном цилиндру мотора (1 искра по рев), 30.000 обртаја у мин 4 цилиндра (1 варница на сваких 2 број обртаја по цилиндру) [/ куоте] Можда сам. потребно око 4мс ако мотор ради @ 12000рпм .. Укупно време износи око 5мс за 12000рпм у 1 опет .. пуњење поклопац у 4мс и 1мс за печења (секрет) .. излазна струја потреба да се наплати капу у 4мс је 0.075амп [урл = хттп://хиперпхисицс.пхи-астр.гсу.еду/хбасе/елецтриц/цапцхг.хтмл] Пуњење кондензатора [/ урл] како да израчунате просек струја уколико дужност циклус је ~ 67% или сл? да ли обрачун од 50% дути циклуса мора да буде подела по 4?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back