-5В ПСУ од +5 В или +9 В

N

neazoi

Guest
Здраво, ја сам покушава да пронађе плоче за-5В напајање које се могу извести од +5 В или +9 в улазног напона. Тренутна потрошња је око 300-500мА. Мој трансформатор није Гор центар чесме. Ја бих да користим +9 В из зида прикључак ћу користити ову да хране неке опампс најједноставнији боље, ја бих Превер употребе линеарног регулатора. Хвала

Можете користити МАКС660 Народна Полу. Радови добро. Проверите листу са подацима за детаље. Да ли сте сигурни да ваш ОП-појачала ће трошити 300-500мА? Покушајте да проверите да ли је са врха табеле ДЦ напајање.

Трудим се да би кола да бисте заменили постојећу. Ја би ово ако сам могао наћи детаље намотаја се користи. Ја се избегне МАКС чипова, јер Максим зауставља производњу одређених врста афрер неколико година.

серије коју сам дао вама лако заменљиве других произвођача као што су Максим / националне / Линеарно / Интерсил, са различитим перформансама за исте Пиноут ... би требало да имате никаквих проблема у проналажењу замена. У сваком случају, произвођач је Национална и део је веома популарна

Да ли постоји војна керамичке пакет верзију тога?

ЈА донт мислити тако .... Проверите листови са подацима и сајтова произвођача цитирани горе ... требало би да можете да пронађете нешто од интереса

Најлакши начин би био да се користи 9Вдц адаптера зид само за-5В регулатора. Они су јефтини превише.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back