8086 микропроцесора

E

eng_bmb

Guest
8086 микропроцесор имате било какву информацију

Покушајте овај линк: [урл] хттп://титан.етф.бг.ац.иу/ ~ гвозден/мипс/довнлоад/и8086_мицропроцессор.пдф [/ урл] Поздрав, ИанП

хвала ако имате било каквих идеја о стварном броју и како Стор на овом 8086 микрофон. и ОПРАТИОН

Два текста књиге су одличне препоруке за 8086: - 1. Од сале. 2. Би Бхурцханди. наслове и књига је нешто као "Напредна микропроцесора и повезивање / програмирање". Молимо проверите их ... Збогом

Знам врло добро књига за почетнике у 8086 скупштини: "Скупштина програмски језик" од стране Иатха Ју ова књига је савршена за почетнике.

Ибрахим зашто ниси отпремите овде

Хи најбоље две књиге на ову тему су ИБМ ПЦ скупштина прорамминг Питер Абел Интел микропроцесора ..... Барри Бреи ја донт имати било који од њих, али покушајте да их пронађу .!!!! Срдачан поздрав: Д: Д: Д: Д: Д

[Куоте = Нимер] Здраво најбоље две књиге на ову тему су ИБМ ПЦ скупштина прорамминг Питер Абел Интел микропроцесора ..... Барри Бреи ја донт имати било који од њих, али покушајте да их пронађу .!!!! Срдачан поздрав: Д: Д: Д: Д: Д [/ куоте] Здраво Нимер, ја сам преко потребан књиге Бреи ....... ру у стању да га покупи .... ако у имати ... молим те помози ... санкудеи

Посета [урл] ввв.ему86.цом [/ урл] сретно

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back