8086 микропроцесор пројеката

D

dilfareb

Guest
треба дијаграми коло 8086 пројеката микропроцесора Мини. молим вас плс плс ми послати ... хвала унапред.

Није могао да се користи микро контролер за то пројекат? Поздрав, Јерин.

нема. Треба ми пројекат користећи само 8086 ... чак и ако је 8086 лутка је да је кола .. ми је потребан. плсс ... помоћи

можете лука сваки пројекат од микроконтролера 8086, користите развојне опреме или компјутера за покретање кода?

[КУОТЕ = рајудп; 802974] мозете лука сваки пројекат од микроконтролера 8086, користите развојне опреме или компјутера за покретање кода [/ куоте] ја. Ја користим 8086 тренер комплет. може у дајте ми пројекат узорак са кола. али не би требало састоји од микроконтролера.

[Урл = хттп://ввв.софтварефоредуцатион.цом/] Софтвер за образовање [/ урл] Ово ће вам помоћи у пројектовању. Преузмите програм и онда направите сопствени ... направи контролер семафору Примена фуззи-логике.

користите Ц или АСМ, ако користите тренер комплет већина кит ће имати у изградњи АДЦ модул.

[КУОТЕ = рајудп; 803209] користите Ц или АСМ, ако користите тренер комплет већина кит ће имати у изградњи АДЦ модул [/ куоте] скупштине сад..

ово може бити од помоћи: [аттацх = ЦОНФИГ] 50309 [/ аттацх] можете га направити користећи софтвер и онда га у програмер који користите ..

ИАМ не добија потпуно .. Схватио сам прогм али како да дизајнирате само видети [цолор = "Силвер"]? [сизе = 1 ]---------- порука додати 18:54 ---------- Превиоус Пост је у 18:51 ----------[/ сизе] [/ цолор] да 8085 програма да се конвертују у 8086 прогрм?

Да то може бити 8085 је 8 битни процесор, број заставе су 5 и капацитета меморије је 64КБ, а 8086 је 16-битни процесор, број заставе 9 и капацитет меморије је 1 МБ.Тхе главна разлика између 8085 и 8086 је у томе што 8086 користи пипелининг. [Урл = хттп://ввв.цритицалфилес.цом/Девелопмент/Дебуггинг/8086-Мицропроцессор-Емулатор.хтмл] 8086 Микропроцесорски емулатор - Скупштина Језик је лако [/ урл] овај линк може помоћи

Хвала. Ја ћу покушати, као у рекао. хвала много. ако се удари било где, опет ће вас питати за Ур у помоћ. Хвала.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back