9600 брзина преноса модема МЗ Препорука

W

Wql

Guest
Здраво, Ја сам тренутно користите МКС614П ИЦ чипом за мој модулација и демодулација од сигнала. Али, овај чип је само задовољава 1200 бпс. Дакле, само желим да питам да ли постоји ИЦ из МКС614 породице која цатерс за 9600 бпс? Ако нема сличних МЗ из МКС614 породице, све је било препорука које могу да користим? Хвала. Поздрав.

МКС614П основу модема долази са 2 верзије фирмваре-а .. Један за подршку 1200 брзину и друге подршке 9600 .. се фирмаваре да подржи ваше захтеве и блиц је

МКС614 је слабо ради на 9.6к. Можете градити 9.6К модема без посвећена МЗ, као у линк испод. [УРЛ] хттп://ввв.ксл.нет/ок1мпи/ое5дкл.хтмл [/ УРЛ] [УРЛ = хттп://имагес.електрода.нет/19_1296557660.јпг] [ИМГ] хттп://имагес.електрода. нет/19_1296557660_тхумб.јпг [/ ИМГ] [/ УРЛ]

[Куоте = цксхиварам; 845194] МКС614П основу модема долази са 2 верзије фирмваре-а .. Један за подршку 1200 брзину и друге подршке 9600 .. се фирмаваре да подржи ваше захтеве и фласх то [/ куоте] Здраво, Када се у значи фирмуаре, чинити у подразумевамо под ре-програмирање чип? Или постоји друга верзија МКС614П чип који цатерс за 9600 Кбпс које могу купити? Хвала. Поздрав.

ако је спреман модема онда добијате фирмваре-а из саме компаније .. Као чип не подржава 9600

Можете променити фирмвер, можете да промените процесор, можете да промените кола интерфејса, и још увек не раде добро у 9600. Ово углавном због интегрисаног еквилајзера и РКС и ТКС филтере, који су неке тешко границе.

[Куоте = вфоне; 845568] Можете променити фирмваре-а, можете да промените процесор, можете да промените кола интерфејса, и још увек не раде добро у 9600. Ово углавном због интегрисаног еквилајзера и РКС и ТКС филтери, који имају неке тешко ограничења [/ куоте]. Здраво, па шта сте мислили да сам или треба да изгради један или куповину другог ИЦ модем који ради добро на 9600 бпс? Ја бих радије да купе још један од моје одбор кола има само веома мали простор за њега. Да ли постоји неки добар модема МЗ тамо који ради добро на 9600 бпс и има исту функцију као МКС614П [цолор = "сребро"] И само да питам још једно питање, да ли ико зна шта је брзина преноса података опсег АЛИНЦО ДЈ - Ц7 и АЛИНЦО ДЈ С45 е примопредајник може да обради? Хвала.

Проверите овим ИЦ који одговарају вашим пријаву бцм2124, БЦМ 2121, или СЦ6600Л7 и још много тога

Из моје знање нема ФМ примопредајник да ради са 9600 бпс улаз, ако не постоји посебан улаз за овај датарате, или без унутрашње модификације. Ова измена (аудио ЛПФ и ФМ девијација промене) генерално није тешко урадити, али захтевају разумевање шема користи. Једна ствар да запамтите, ФМ гласовну комуникацију то неће више радити након Мод.

Здраво опет, Хвала пуно. Морам да двапут проверите да ли је брзину 9600 бпс јер сам је речено да је та цифра, али у исто време, у упутству се наводи, уместо 1200 бпс. Дакле, постоји нека забуна. Ја ћу опет поруке када имам јасан забуну. Хвала још једном. Поздрав.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back