Вишедимензионални низ

S

sresam89

Guest
Добро све може неко да помогне у приступање и манипулисање вишедимензионални низ у ВХДЛ. било каква помоћ ће бити много цењена као ја финидинг тешко да манипулишу вредности у мом 2 димензионалном низу проглашен као тип дол је низ (6 довнто 0) од стд_логиц_вецтор (6 довнто 0); сигнала анд_1: арр; кад можете сачувати вредности низ зашто цант сам их читају или доделити им променљиву истог типа? хвала унапред

можете да им приступите преко: анд_1 (3) '0 ')); или тако нешто. Молимо вас да поставите свој код.

И може да складишти вредности користећи следећу петљу за И на 0 до 3 петље за ј на 0 до 3 петље анд_1 (и, ј)

оно што сте говорили о у оригионал пост, и твој нови пост, су различите ствари. Шта сте послали: тип дол је низ (6 довнто 0) од стд_логиц_вецтор (6 довнто 0); није 2Д низ. То је 1д низ 1Д низ типа. Ово можете да приступите са: ми_арраи () (б). Али, шта можете да урадите је приступ креће. Можете да приступите опсеге у 1Д низова: Излаз

без обзира база тип низа је. У вашем случају, вероватно стд_логиц. Стварно Предлажем вам да не креирате низове стд_логиц. То чини ствари нервира.

[Куоте = ТрицкиДицки; 940524] шта год база тип низа је. У вашем случају, вероватно стд_логиц. Стварно Предлажем вам да не креирате низове стд_логиц. То чини ствари нервира [/ куоте] Ја знам свој убијају моју тиме.стилл Треба ми парче кода за узимање вредности низа као горе поменуте молим савет. ... хвала .. унапред ..

[Цоде] за к у ј довнто 0 лооп излаза (К)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back