ДЛЛ о дизајну

N

newbie_1

Guest
Здраво, Можете ли ми дати објашњење о ДЛЛ? А шта је фаза интерполатор, како могу да користим интерполатор? и добра радови ће бити цењена. хвала пуно почетнике

Хаи [Б] Арсенал [/ Б], [б] Да ли имате дигитални кашњење закључан петље кола радова или материјале у вези са дигиталног ДЛЛ датотеке које се могу имплментед користећи Верилог или ВХДЛ алата за симулацију у потпуности. Такође, могу вам рећи било који начин на који могу да користим дигитални алат за симулацију (ФПГА ПРЕДНОСТ ПРО) кола излаз да дају аналогни инструмент симулације (Танер / Тспице) сигнала колу улаз .. [/ Б]

[Куоте = Бловфисх] хаи [б] Арсенал [/ Б], [б] Да ли имате Дигитал Делаи Лоцкед петље кола радова или материјале у вези са дигиталног ДЛЛ датотеке које се могу имплментед користећи Верилог или ВХДЛ алата за симулацију у потпуности. Такође, могу вам рећи било који начин на који могу да користим дигитални алат за симулацију (ФПГА ПРЕДНОСТ ПРО) кола излаз да дају аналогни инструмент симулације (Танер / Тспице) сигнала колу улаз .. [/ Б] [/ куоте] Хи Бловфисх, као ДЛЛ у Верилог модела, у се може односити на сајт за дизајнере, и да покушате да пишете у га помоћу бројача, и У прилогу можете покушати један. и после У Гет ДЛЛ модела, а затим у могу да користе спецтреВерилог да Микед симулацију сигнала тако што ћете креирати конфиг поглед.

Ја сам почетник. Да ли постоје неке добре референце за ДЛЛ дизајн? Хвала: Д [б] [/ б]

Здраво Арсенал Како могу да користим свој Верилог модел ДЛЛ? Хвала вам!

[Куоте = згз1983] Здраво арсенала како могу да користим свој Верилог модел ДЛЛ? Хвала вам [/ куоте] У могу само да га користи за симулацију Цоз то даје само модел понашања за градивни блокови ДЛЛ, од којих у могу да знамо шта гради ДЛЛ и како то функционише. Хвала Арсенал

Може да се овај рад ће бити од помоћи

Хаи Арсенал, постоје неке грешке у Верилог кода Стенфорд. Такође, неки кодови недостају у субмодулес. Да ли можете да проверите рад кода и после добре радне кода.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back