ДЦ напон напајања проблема

H

hodahussein

Guest
бок Имам једносмерни напонски извор од 90 волти променити до 30 В ДЦ је потребно да бисте решили овај напон на 24 напона тако да сам тражи око регулатора напона, као што су ЛМ78КСКС породици, али сам нашао ЛМ7824 и има Највећа улазна 40 волти, и сам дизајн Зенер круг, али морам да 2А у ван ван тако да морамо да се користи отпорник 120ватт тако да није практично. Ја знам најбољи начин да користе пвм "ДЦ ДЦ конвертор", али тражим решење о ниске цене и једноставна, тако да је било који користите или знате регулатора или било једноставно практичан кола? чекати своју помоћ за значај хвала

[УРЛ] ввв.натионал.цом [/ УРЛ] Погледај ЈЕДНОСТАВНИ прекидачем производа. Такође, користе своје ВебБенцх алатку, она ће узети ваше захтеве дизајн унос и изгради потенцијал кола за Вас (требало би да вам дају бројеве део и све).

Хи ОК већ сам нашао овог веб седе пред току истраживања, али ово решење укључује МЗ [СМД] и ван из тренутне мала у поређењу са оно што ми треба тако [2А], морам да практично решење заиста, као што су ЛМ78кк породице или други чекају свој одговор рег,

За Вин = 30-90В, и Воут = 24В @ 2А, ВебБенцх дозива ЛМ5116. Алатка каже да може да се користи и до 20А дизајна. Јесте ли у потрази тренутну руковање контролер ИЦ себе? Ако је тако, нисам изненађен да ће бити мали, јер индуктор и ФЕТ прекидачи су руковање већи део моћи. Контролер само чула излазног напона и подешава дужност циклус ФЕТС да излазни напон на 24В.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back