Да ли постоји неки зачин модела фајл за СОИ технологије?

[КУОТЕ] Да ли сте можда изоставите Вгнд ВС 0 0 изјаве? [/ Куоте] Не, ја симулира код код који сам поменуо у претходни пост. стварно сам збуњен шта се дешава [цолор = "сребро".] [сизе = 1 ]---------- Пост додат у 17:02 ---------- Претходни пост је био на 16 : 31 ---------- [/ сизе] [/ цолор] ја нисам изоставити да, ја заиста донн'т знам шта се дешава као што видите да делује као тампон !!!!!! !!!!!!!!!

[Куоте = асхкан_ед; 841040] Ја заиста не знам шта се дешава, као што видите делује [Б] као бафер [/ Б] !!!!!!!!!!!!!! [/ Куоте] за [У] не [/ у]-СОИ МОСФЕТ, С и Д чворови обично могу да се размењују због своје инхерентне симетрије, али то не мора бити тачно за СОИ МОСФЕТ, претпостављам. [Урл = "хттп://ввв-девице.еецс.беркелеи.еду/ ~ бсимсои/арцхиве/бсимсои4п31/БСИМСОИ_4.3.1_Усерс_мануал.пдф"] БСИМСОИ Корисници кориснике [/ урл] (стр. 67) показује СОИ- МОСФЕТ модел Инстанца Синтакса чворова редоследом као мнаме [П чвор] ... - Односно 1. чвор треба да буде [У] Оцедити [/ у]. ... и [ја] тестКс.сп [/ и] Примери из [ја] БСИМ_БСИМСОИ4п1_Бенцхмаркинг [/ и] директоријум поштују ову наредбу - али [У] не [/ у], тако Дарсен Лу [Ја] инв_дц.сп [/ и] пример, чак и ако је први (коментар) линију држава горе датом редоследу: [куоте = асхкан_ед; 841040] Мк Оцедити Капија Извор Назад-капија (подлоге) Тело Тк ВЛ (тело изостављен за ФБ) * Изменио Дарсен Лу 03/11 / 2009 [/ куоте] Тако бих предлажемо да размене С & Д у његов пример: [ЦОДЕ] МН0 Од Капија ВС ВС-Н1 = 10У Ш Л = 0.18у НУМТЕРМС = 5 МП0 Од капија ВД ВД П1 В = 20у Д = 0.18у НУМТЕРМС = 5 [/ цоде] ... и пробајте још једном!

сам збуњен сам да одређује НУМТЕРМС = 5 и онда само снабдевање 4 чворови се очекује да раде. Пример сам поставио ради на мом симулатору. Ако сам скуп НУМТЕРМС = 5 и да пружи само 4 конекције то престане да ради (ја амм не изненађује да, иако је порука о грешци би било лепо). Ако сам онда промените НУМТЕРМС до 4 са 4 уређајем терминалима који се користи онда је то опет ради. Можда је "ћеф" мог симулатора, али изгледа да се НУМТЕРМС подешен на стварни број терминала који користите ће бити добра идеја. Кит.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back