Енергије Мерач користећи ВФЦ

S

syee10

Guest
Здраво, ја сам пројектовање енергије метра. Претпоставимо да имам улаз на ВФЦ ЛМ331 и да добијем излаз из ВФЦ који је сат пулс. Како ћу да се повеже ове пулс сат деценије контра и приказати га на 7 сегментни дисплеј за добијање 'енергија' јединица? Више волим користећи било који ИЦ чипова од ПИЦ-а. Свако молимо Вас да ми све корисне информације. Имајте у виду да просечно моћ (ово је излаз ДЦ) током периода добијамо енергију.

[КУОТЕ] ја више волим са било ког ИЦ чипова од ПИЦ-а [/ куоте] Нема проблема, сигурно ћете моћи да пронађете листови са подацима, на пример, за 7490 контра и 7447 7-сегментних декодер.. Жица шалтерима за циљ цифрени број и повезивање сигнала импулс улаз. ПС: ЛМ331 излаз је отворени колектор и да ће морати пулл-уп отпорник на ВЦЦ.

ФВМ, лепо је видети одговор од вас. Могу ли да користим 74лс90 и 74ХЦ4511 инстед за 7490 контра и 7447 7 сегменту декодер? стварно сам збуњена са контра .. како ћу да се уверите да контра рачунати сваки пут је једнака 1сецонд? значи када је у тачки 1 = 1с, број 2 = 2с и тако даље ..

[КУОТЕ] Могу ли да користим 74лс90 и 74ХЦ4511 инстед за 7490 контра и 7447 7 део декодер [/ куоте] Да, али да спецификацији нивоу? Тачно, ХК [Б] Т [/ Б] 4511 ће бити потребна у ТТЛ излаз . [КУОТЕ] како ћу да се уверите да контра рачунати сваки пут је једнака 1сецонд [/ куоте] Нисам још приметити, да је ова претпоставка нетачна: [куоте] Имајте на уму да у просеку моћ (ово је излаз? од ДЦ) током периода добијамо енергију. [/ Куоте] У ствари, власт мора да буде интегрисана или сумирати да се енергија, а не просек. Пример: ЛМ331 излазна фреквенција од 1 Хз би представљало од 1 кВ. Ако не рачунамо ове импулсе, добијате КВС. Нема тимебасе је потребно за ову операцију. Ако желите да прикажете власт, него што би требало тимебасе.

ФВМ, Можете ли ми рећи нешто више о излазне фреквенције ВФЦ? Да ли је "излазна фреквенција од 1 Хз представља 1кВ" је прави услов или само пример? Заправо оно што у мом уму је да унос ВФЦ је излаз аналогног мултипликатор који представља снагу количина (сигнала в (т) помножити са сигналом и (т)), Јесам ли у праву? Ја сам помешати опет о "Ако не рачунамо ове импулсе, добијате КВС". Средства сваку тачку у деценији контра представљају 1с у пракси?

[КУОТЕ] је прави услов или само пример [/ куоте] Мислим, ја сам јасно рекао да је то пример. Стварни однос зависи од скалирање вашег сигнала силе и В / ф скалирање реализован уз ЛМ331 коло. Не знам о било. [КУОТЕ] Средства сваку тачку у деценији контра представљају 1с у практичном [/ куоте] Не, није у вези са јединици времена. Са скалирање преузетих у мом примеру (може бити другачији) 1 рачунати може значити нпр 100 секунди умножавају 10 В или 10 секунди помножите 100 В. јединица је енергија мери у КВС.

ФВМ, можете ли објаснити како да скалирање део секунде помножити са напајањем? кажу, ако желим 1000В помножити са 1сецонд? Како ћу да се повежем коло са ВФЦ ЛМ331? Молим вас објасните са једноставним шеми, уколико је могуће? Жао им прилично слаб у овој области

Енергија мерач приказује енергију, а не моћ. Ако улазни сигнал ВФЦ је нула (нисте још увек кажем, одакле долази, узгред), енергија метар ће стално рачунати горе и вероватно преливања, ако то није довољно цифре. Ако погледате на уобичајене електричних кућних метру, што је на пример 7 цифара, која представља најнижу, односно 0,1 киловат 360000 је. Шта скалирање за најнижу цифру желиш? Шта је опсег улазног сигнала ВФЦ у В? Са ВФЦ, вас двоје оптонс варира скалирања: - подесите ВФЦ напона фреквенције фактор - употреба пресцалер односно контра фаза без монитора

ФВМ, Хвала Вам на брз одговор. Ок ја ћу ти рећи отприлике систем енергије метар желим овде вечерас. Ја ћу припремити дијаграм блок тако да имате бољи увид у моје проблеме. Хвала вам толико.

Добијам утисак да желите да мерите власти, а не енергије.

То ће бити мој укупни систем блок дијаграм Заправо идеја је се односе на овај систем унутар часописа Нисам после следеће везе са кола дате у часопису. Ја само користи ту идеју, а ја изгради своју везу. Мој проблем је сада црвени правоугаони простор који сам имао означена. Ја сивосмеђ знам зашто постоји Д флипфлоп тамо и ја Дун знају како да се повеже контра и резу на 7 сегментни дисплеј. 7 сегментни дисплеј је показује вредност енергије, а не моћ или фреквенције. Угодити помоћ мене. Хвала пуно.

По мом мишљењу, показала кола ће мерити (у просеку) снаге, а не енергије. Али као што сам раније поменуо, приказују енергију са само три цифре неће учинити много смисла.

ФВМ, Из дневника се наводи да Коначан енергетске јединице. И 3 цифре је заправо у јединици кВх. Али, часопис, међутим није објаснио много о стази. Или можда можете да прочитате у часопису можда?

Сви пријављени резултат мерења су на власти јединице (Ш), а не енергије (Ух, итд.) Постоје неке референце на мерење енергије у тексту, али не баш у вези са кола. Стварно цицруит мери власт бројањем ВФЦ импулсе преко дефинисан капију време и положај детета при дојењу резултат. За стабилно мерење, капију време би требало да буде више од фреквенције напајања, нпр 1 с. Под претпоставком да ВФЦ је скалирање од 1 Хз / В, онда капију време 1 С постиже дисплеј у В, на пример, 0 - 999 В за три цифре.

Такође сам приметио да је резултат и дискусије учествују у часопису углавном дискутују о моћи. Чак је и резултат 1-4 стола су све снаге, а не енергије. Али, ја приметити да у апстрактно на страну 1, постоји реченица "У том циљу, овај рад представља електронско коло за мерење електричне енергије". И на страни 2, "производ ових сигнала, када је у просеку током времена ће дати ниво једносмерне струје пропорционална електричне енергије коју троши оптерећења Овај сигнал се затим приказује дигитализоване и складу са тим.". И Страна 4 ", подељен са Н контра блокови се користе да дају потребне јединице за мерење, односно у (милливатт секунди, В-минут, киловат-сат, итд), где је Н број којим Г подељено ". И на резултате и закључак, "техника презентовани у овом раду даје врло једноставан начин за дигиталне мерење електричне енергије, која се може користити у широком опсегу мерења енергије". Ако коло није мерење електричне енергије у крају, а не власт, зашто си реченице као што сам поменуо као горе? Им стварно збуњена @ @.

[КУОТЕ = сиее10; 864223] Им стварно збуњена [/ куоте] То је једноставно: [куоте = ФВМ; 864148] ... 1 Хз / В, онда капију време 1 С постиже дисплеј у В [/ куоте] 1 В / Хз = 1Вс ([У] енергија [/ у]). Ако не рачунамо (интегрисати) је преко 1с и дисплеј број, можете екран је / с = Б, који је [у] власт [/ у]. Ако једноставно пустите контра води и приказује његов садржај, не интегришу током времена, али "рачунати" конзумира је, у овом случају екрану се приказује конзумира [У] енергија [/ у]. Али са само 3 цифре, ускоро ћете добити вишак: сад:

ерикл, Хвала за ваше објашњење. Може Вам пружити ми једноставном дијаграму шематски повезивање излаз ВФЦ (ви сте користили извор импулса и да је фреквенција?) Са десет контра и резу и на крају 7 сегментни дисплеј? Молим вас помогне ми .. Хвала

Ево [ја] фреквенција контра шематски [/ и] - [урл = "хттп://пирофлатуленце.тв/?п=103"] [Б] јако први [/ б] [/ урл], када тражите за [И] "фреквенција контра шематски" [/ и] у [Б] слика [/ Б] [/ УРЛ]:

ерикл, Дакле, шта ми је потребно да сада изгради заправо фреквенција контра? Што значи да се излаз ВФЦ (да ли је пулс са фреквентним 10-10кХз) и дисплеј је са фреквенције контра је то? Само желим да дупли клик за потврду је моја идеја у праву?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back