Енергије Мерач користећи ВФЦ

[КУОТЕ = сиее10; 867467] ... оно што ми је потребно да сада изгради заправо фреквенција контра? Што значи да се излаз ВФЦ (да ли је пулс са фреквентним 10-10кХз) и дисплеј је са фреквенције контра је то? Само желим да дупли клик за потврду је моја идеја исправан [/ куоте] Наравно! 4521Н чип у левом доњем углу изнад схематски ствара [ја] временска база [/ и] за [У] власт [/ у] мерења (различитим временским јединицама доступни преко П18 .. П24, С. 4521 података лист). За [У] енергија [/ у] мерење онемогућите [ја] временска база [/ и] јединицу и једноставно рачунају на горе (до преливања ;-)).

Направио сам ампер-сат метара пре две године. Користио сам интегратор који је ресетовање фиксни износ кад год је достигао одређени напон. Овај "ресетовање" пулс тогглед контра, 16 бита да би интеграција капу разумном величине. Од скалирања све што сам могао правилно прочитати Ахрс од прва четири бита. Овај метод се лако прилагођава ВХР.

Еинар, М., Можете ли објаснити више о кола? како прилагодити своје Ах мерач Вх мерач стања?

Мр ерикл, Молимо Вас да одговорите ми личну поруку =)

[ИМГ] хттп:// [ИМГ] хттп://и1214.пхотобуцкет.цом/албумс/цц485/Еинарсцирцуитс/40д8а4ф0.јпг [/ ИМГ] [/ имг] Ја сам био заузет са другим стварима неко време, али је могућности да пројектује и тестирати кола прошле недеље. Сетио сам се видевши једноставан В метар објавио Роберт Пеасе пре неколико година (13. маја 2002) и додао ВФЦ сличан ЛМ331 али користећи уместо ауто-нула оп-амп и ЦМОС 555. 74Ц926 и ЛЦД дисплеј пружа четири цифре ват-сати. Нисам сигуран слика ће се појавити, а ако није идите на Пхотобуцкет / Еинарсцирцуитс и траже га тамо.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back