Зато је АЦ предност?

Не, нисам фантастично, само неспретна. : Лол: У сваком случају сам научио на тежи начин да се увек држати једну руку у џеп када се мери на ливе кола - на тај начин садашњи пут неће прећи груди. Тренутно је испод "пустите-крени" праг тако моји мишићи нису закључали мој стисак на проводник. Ја сам срећу да суву кожу ... Ево неке информације о електричној безбедности да би сви у нашем пословању знати: [урл] хттп://ввв.цхемистри.охио-стате.еду/ехс/елецтриц.хтм [/ урл] / РАМ

шешир одлази на вас и .............. Ваш линк да сте открили ТХТ технику сами или сте прочитали негде?, јер сећам се чита збир књиге где аутор каже да вам да пратите Иста техника ................ још једно питање које изгледа да су веома различите рејтинг "СУПЕР ЧЛАН "................ .......... никада нису видели никога у ЕДА са ДАТ рангирање?

Научио сам руку-у-џеп техника у школи - [у] после [/ б] сам добио струју ... Моје искуство је било шокантно лабораторији само летњи посао у Ерицссон-калибрације инструмената. Што се тиче моје рејтинг - морате да преживи струјни удар да постане супер члан. : Лол: / РАМ

је лакше да генерише и лакше да се пренесе на велике удаљености

Рад са једне стране, и одржавање други у џепу је опште сигурности правило за електричаре. Је обучено сам за ово у мом факултету.

али ова техника вам гарантујем из не гттин струјног удара?

Не, добијате шок аллригхт, али тренутни пут не прође преко срца. Који начин то иде зависи од тога шта други део вашег тела се затвара круг. Мој електричне машине професор ми је рекао да (када су млади) су он и његови другови користе да се такмиче у стању да толеришу тренутне га вожње између палца и кажипрста. Променљиве отпорник постављен садашњи и мА метар га измерити. Старије генерације су ипак момци ... : Лол: / РАМ

Ова безбедност правило само за смањење вероватноће и тежине од електричног удара. Морате да поштују сва правила безбедности, као добро. Узгред, радио сам са једним човеком који проверавају 220В АЦ линију два суседна прста (показујући и средини) једне руке. То није сигуран и веома ретке способности. Вероватно су имали веома дебеле коже и повишена телесна импедансе као и неке здравствене проблеме. Али он је био у стању да то учини лако и без икаквих видљивих ефеката.

Да ли сте озбиљни да је збир таленат, он мора бити заиста самоуверени у вези високог напона, али како је он дошао да зна ТХТ је 220вц АЦ протиче кроз ТХТ линију?

Само зато што 220 В је стандард за истраживачких лабораторија. Не постоји једноставно може бити већи напон и мањи напон посуде је потпуно другачијег дизајна. Проблем је што врло често пада напона драматично (понекад до 150 В) и мерења могу лако да буду оштећени. Није било регистраторе или линија монитори за то време, тако да је само проверити напон од најлакши могући начин за њега.

Зато у Донт Го овом сајту [урл] ввв.поверстатионс.цом [/ урл]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back