Информације о пројектовању Патцх антена

T

tapa

Guest
Здраво, ја сам радио на антену Десинг, и ја ћу као да размењују информације и искуства о томе, идеја, симулација дифицулт модела, итд

Шта тачно ви радите? Урадио сам доста рада на исту тему све до недавно. Греетз, Ченг [емаил] цхенггис@хотмаил.цом [/ емаил]

Ја сам интерес у дизајну Патцх антена, да ли имате неку идеју о путовању таласа и нагиба Патцх антена дизајн.

Ја сам истраживање дуал поларни Патцх антена, драго да размене своје идеје са вама.

Имам рад у фрецуенциес Фрон 433МХз до 6Гз, посебно са кружним патцхс и на активном антене. Имамо развој неке кружне поларизатед антене (са једним екцитацион поена) и аутодиплекин оне

Да ли постоји неки апп белешке за пројектовање ове врсте? Антене?

здраво јаззнинг, ја сам заиста занимљиво у овој теми. Имам посао на неком режиму 1 пут антена са ортогонал линеарне поларизације. Ја немам добар чланак или папир али ако тражи интересантно на њој ћу имати изглед. који тип антене користите? Који ЕДА алата? Немамо Нашао сам онај који добије било какву идеју о импедансе, ни корист, а ако ми таллк око антене без режиму 1, имам само се неке ствари сличан дијаграм са МВ-О

Поздрав људи, ја сам био пројектовање квадрат, правоугаоне, наслагане, угао скраћене Патцх антена у ЛП, РХЦП, ДЛП од 400 МХз до 10 ГХз. Драго ми је да поделим своје идеје са вама. Сада сам дизајн са прорезима Патцх антена (за референцу сматрају Вонг књигу "Компактан и широкопојасни микрострип антена") и пишем своју кода за анализу и ситнхесис од прорезом Патцх антена. За било коју идеју о прорезом микрострип антене, молимо Вас да се придружите мој директоријум "прорезом патцх антена", јер у супротном можемо да размене идеје о "типичном" патцх антене управо овде. Срдачан поздрав Лупин

Драги пријатељи, радим на Ацтиве + + кружним сектора + микрострип антена .... Послао сам своју апликацију дизајн антена са @ ДС-Моментум, СОНЕТ, ХПХФСС и Ансофт ХФСС .... Можете наћи папира у овом форуму Послато од мене ... (тражи моје име као аутор) .. Уколико желите да више, молим те немој да ме контактирате хеститате ..... Срдачан поздрав, Един Живео Електрода

Да ли је неко од вас икада покушали да узбуђују антене закрпу коришћењем јаз спојница технике? Не мислим спојница слота (микрострип линије, спојнице слот, закрпе) или мицростриплине на истој равни закрпа ... али сонда која не додирује закрпу. Врху пин празнина упарити са закрпа ... У МВ Јоурнал постоји нешто слично, али то није иста идеја. Радим на ову тему. Када сам резултате, ја ћу да им покажем да вам, ако сте заинтересовани. Шта ти мислиш? Поздрав Лупин

Здраво свима, ја сам студирање на скраћену кружним поларизована антена микрострип тек почела ове недеље добила неколико материјал би желели да поделе са свима који могу да ме води на мало.

Здраво ИМ ради на сужава антене да раде на 900Мхз молимо Вас да деле неки материјал на овом

Здраво свима, Патцх антена дизајн је занимљива тема за мене такође. су дизајнирали и број закрпа антена за кружно неспоразуми. У Патцх антена "Рецонфигурабле патцх антене" су веома интересантни они. Су дизајнирали сам рецонфигурабле закрпа антене за циркуларна поларизација различитости три бенда апликација, укључујући линеарно ка поларизацији разноликост .... Ако неко заинтересовани могу да им помогне .. Кисхоре ....

Сена Лупин, ја ћу бити драго да добијете помоћ око наслаганих закрпа, ја покушавам да урадим дуал закрпа бенд за 900/1800МХз и желим да наслагане једна (то је једна од најбољих техника, зар не? ), и заиста не имати било каква правила дизајн и не желим да потрошите све своје време у симулирати од стране осећај (то ради, али је потребно време). Можете ли ми помоћи? Хвала

неко има ИЕЕ папир о углу скраћене КП једном хране антена?

можете упутити на српском ебоок "широкопојасни и компактан микрострип антена" од стране Кумар. Ова књига је збирка од чланака микрострип антене до 2002. за преузимање ове књиге односе се на линку: [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/фтопиц180360.хтмл [/ урл]

хвала Назанин не цртате још увек објекат са једначину у ХФСС? ако да молим реците ми! поздрав

И ја сам у потрази за информацијама о углу скраћене КП једном хране антене. Ја сам један пројектовање у ИЕ3Д, али ја не могу да остваре добре одговара и добре аксијалне однос у исто време. Улазна импеданса у најбољем аксијалног однос тачка капацитивни улазну импедансу. Не би требало да најбоље аксијалног однос тачка бити у резонанцу?

Здраво, брандон30к: Добро одговара и добре аксијалне однос две ствари. Они нису неопходни да се деси у исто време. Мислим да би требало покушати да пронађемо неке добре механизме у твоје антене да подесите обе. ИЕ3Д има одличну подршку за оптимизацију: Редовна пуног талас ЕМ оптимизаитон и ФастЕМ Дизајн Комплет за реал-тиме фулл-таласа ЕМ подешавање и оптимизација у дизајну време. Ако дефинишете неке добре механизме подешавање за то, ИЕ3Д би требало да пронађу најбоље место добар меч и добро аксијалних однос. Ако не дефинишу неки добар механизам за то, он неће моћи да се пронађе добар тачка у Опсег. Поздрав.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back