Информације о пројектовању Патцх антена

Здраво јафаргхоли да цртам објеката са егуатион у ХФСС.

Салам вхоулд Вас отпремите било који пример, или ако је могуће написати да како сам могао извући обецт као што су антена спирала закрпу без употребе ХФСС готову геометријску фигуру, а само коришћењем једначине!? Да ли сте се позивање или датотеку са ансофт или било ког другог човека који у том пдф, он је објаснио цртеж са једначину? [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 9 минута: [/ цолор] [/ сизе] идите на: [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?т=205318&хигхлигхт = [ / урл] Да ли знате како бисмо могли да извоз Матлаб-м-фајл за дрвинг у ХФСС? или ако је могуће да пишемо маихематиц код у ХФСС као сценарио?

Ови линкови су туторијал ХФСС: [урл] хттп://ввв.емталк.цом/тип_1.хтм [/ урл] [урл] хттп://ввв.емталк.цом/тут_3.хтм [/ урл] [урл] хттп : / / ввв.емталк.цом/тут_4.хтм [/ урл] [урл] ввв.ансофт.цом/цонверге/ [/ урл] Ансофт дизајнер: [урл] хттп://ввв.емталк.цом/десигнер_тут_1.хтм [/ урл] [урл] хттп://ввв.ансофт.цом/ворксхопс/хфворксхоп02/перри.пдф [/ урл] [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/фтопиц195732.хтмл [/ урл]

Здраво Кисхоре, желим да дизајн рецонфиграбле микрострип антена закрпа са променљивом поларизацијом, можете ли ми помоћи. Желим да дизајн у огласима. Можете ли ми дати своју е-маил ИД, тако да ја могу да га користе за даљу комуникацију Хвала и поздрав Амит

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back