КАКО КОРИСТИТИ КОД 89Ц51 ЈЕ У 89В51РД2 ......

J

Jaywardhan

Guest
ХИ фрндс, имам пројекат са код за 89Ц51. Плеасе хелп ме КАКО могу да га користим за П89В51РД2 ...... Плеасе хелп ме УНАПРЕД ТХАНКСИН

89ц51 код ће радити на 89в51рд2. сризбф 12тхмаи2010

Могу ли да користим код као што је са 89В51РД2 .........?

Да ли ЦА .. Али обратно није могуће све време .. Ако користите специјалне функције као што је СПИ-89В51РД2, ПЦА онда није могуће користити код са 89Ц51, али можете директно луке шифру од 89Ц51 да 89В51РД2, нема потребе да се мења чак и заглавље датотеке, можете да користите исту датотеку хексадецимално као што је то.

Исти код би требало да ради, да буде свестан да је В51 3В уређаја док 89Ц51 је 5В уређај Боба

П89В51РД2 је такође 5В уређају, она се не 3В уређај

[Куоте = бобсањосе] [б] исти код би требало да ради, да буде свестан да је В51 3В уређаја док 89Ц51 је 5В уређај [/ Б] Црвена [/ куоте] Ја П89В51РД2 је 5В уређаја. ВДД (мин): 4.5В ВДД (макс): (. Фрм са подацима) 5.5В

прво хвала свима, код сам га ставити на 89В51РД2, али не ради ..... може бити и њихова је било проблема са харваре. када сам снаге до ЛЦД, само Бацклите је бљешти. плз пролазе кроз испод линка за више детаља ,,,,,, [УРЛ] хттп://китснспарес.цом/админ/пдффилес/ДЦ% 20Мотор% 20Цонтроллер.пдф [/ УРЛ]

[Куоте = Јаивардхан] Прво хвала свима, код сам га ставити на 89В51РД2, али не ради ..... може бити и њихова је било проблема са харваре. [Б] кад сам снаге само се ЛЦД екран Бацклите је сјајна. [/ Б] плз прођу испод линка за више детаља ,,,,,, [УРЛ] хттп://китснспарес.цом/админ/пдффилес/ДЦ% 20Мотор% 20Цонтроллер.пдф [/ УРЛ] [/ куоте] То не значи да је ваш код и везе су цоррецт.Бцоз позадинско светло је само ЛЕД.

Мозете ли ми послати приватну поруку, Поааљи Ур кода сам П89В51РД2 са мном, ја ћу проверити да ли код и ћемо предложити измене ако је потребно ..: винк:

Ако сте повезали ЦКТ дијаграм као у ПДФ-Линк имате гивен.Тхен само додати спољни отпорнике дизање на ЛЦД линија бецоз је повезан са П 0 која има отворене мозгова О / П и захтева екстерни дизање када се користи као О / П порта

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back