Како да инсталирате С @ @ ноп сис, ЦАД алат @ навике у ЛИНУКС7.3 или 8.0

R

roger

Guest
Као што наслов сам покушао много пута, али није успео да поново покренете свој рачунар у верзији 7.2 није ми недостаје било какав корак? или треба да урадим неке поставке пре него? Ко може да ми помогне како детаљније могуће? : Лол:

Молимо вас да покушате да објасните шта сте урадили у кораку инсталације и шта / кад сте добили грешку. То би било боље за нас да помогне решавању проблема. У сваком случају, добар каденца Инсталлатион Гуиде можете наћи овде. [УРЛ] хттп://ввв.електрода.пл/ебоард/виевтопиц.пхп?т=51551 [/ урл]

Здраво, Ако у РедХат 7.3 или 8.0 платформе, како да инсталирате Си * н @ ПС * ис 2002.5 и Л * Д * В4.0? Покушао сам га дуго времена! али када сам почео да инсталирате СЦЛ или ЕДА алат, увек је скипинг инсталацију. Ко може да децрибе Детаљна за њега? Хаве а нице даи!

[Куоте = Гоодман] Здраво, Ако у РедХат 7.3 или 8.0 платформи, како да инсталирате си * Н * @ ПС ИС 2002,5 и Л * Д * В4.0? Покушао сам га дуго времена! али када сам почео да инсталирате СЦЛ или ЕДА алат, увек је скипинг инсталацију. Ко може да децрибе Детаљна за њега? имају леп дан [/ куоте] Здраво тамо!, ја донт кноткле шта екацтели проблема које наилазе приликом С * И * @ н * П * С * И * с инсталацијом. Можете да покушате и следеће: распакујте катрана у директоријум (и уобичајена и Линукс); уреди инсталл.нов и коментаришу линије 51 и 52; сачувате измењену датотеку, а затим га покрените. То треба да раде! Срећно! : Лол:

[Куоте = Атре] [куоте = Гоодман] Здраво, Ако у РедХат 7.3 или 8.0 платформи, како да инсталирате си * Н * @ ПС ИС 2002,5 и Л * Д * В4.0? Покушао сам га дуго времена! али када сам почео да инсталирате СЦЛ или ЕДА алат, увек је скипинг инсталацију. Ко може да децрибе Детаљна за њега? имају леп дан [/ куоте] Здраво тамо!, ја донт кноткле шта екацтели проблема које наилазе приликом С * И * @ н * П * С * И * с инсталацијом. Можете да покушате и следеће: распакујте катрана у директоријум (и уобичајена и Линукс); уреди инсталл.нов и коментаришу линије 51 и 52; сачувате измењену датотеку, а затим га покрените. То треба да раде! Срећно! : Лол: [/ куоте] Здраво, Ја донт кноткле шта сте мислили? Молимо детаља ит! Када сам га инсталира на Линуку 7.3, што је приказано: УПОЗОРЕЊЕ: Неисправна дизалица (ови) Линук. Прескакање ... Изаберите платформу (а) да се инсталира: {} ЛИНУКС Унесите листу платформе (с) да инсталирате ЛИНУКС] [: Линук Плеасе хелп! имају леп викенд!

Препоручите надоградње РедХат 9.0

Не знам зашто, али пас је виртуоз споре. посебно када додам компоненте. Било који други доживљавају ово? Она је чинећи га неупотребљивим. Имам РедХат 7.3 и инсталирали НЦСУ дизајн комплет. Помозите нам брата овде.

урм, добро, ја не могу да се сетим: виртуоз је шематски заузимање, или је композитор? Па, мој претходни пост је за шематски захватом делу иц5.0 бити спор на РедХат 7.3. Свака помоћ?

[Куоте = Гоодман] [куоте = Атре] [куоте = Гоодман] Здраво, Ако у РедХат 7.3 или 8.0 платформи, како да инсталирате си * Н * @ ПС ИС 2002,5 и Л * Д * В4.0? Покушао сам га дуго времена! али када сам почео да инсталирате СЦЛ или ЕДА алат, увек је скипинг инсталацију. Ко може да децрибе Детаљна за њега? имају леп дан [/ куоте] Здраво тамо!, ја донт кноткле шта екацтели проблема које наилазе приликом С * И * @ н * П * С * И * с инсталацијом. Можете да покушате и следеће: распакујте катрана у директоријум (и уобичајена и Линукс); уреди инсталл.нов и коментаришу линије 51 и 52; сачувате измењену датотеку, а затим га покрените. То треба да раде! Срећно! : Лол: [/ куоте] Здраво, Ја донт кноткле шта сте мислили? Молимо детаља ит! Када сам га инсталира на Линуку 7.3, што је приказано: УПОЗОРЕЊЕ: Неисправна дизалица (ови) Линук. Прескакање ... Изаберите платформу (а) да се инсталира: {} ЛИНУКС Унесите листу платформе (с) да инсталирате ЛИНУКС] [: Линук Плеасе хелп! су лепо викенд [/ куоте] Јесте! коментаришете линије у Инсталациона скрипта као што сам раније рекао? Такође, да ли имате зависну платформу одзиповали пакет у ваш инсталациони директоријум (тзв. Линук пакет)??

шта је "платформа зависна пакет". можете рећи да је више детаилли?

[Куоте = Рогер] шта је "платформа зависна пакет". ? можете рећи да је више детаилли [/ куоте] Па, са моје тачке гледишта, за добре инсталације, требало би да имате следеће (као пример): син_У-2003.06-СП1_цоммон.тар; син_У-2003.06-СП1_линук.тар (ово је један пакет сам говорио о томе). Распакујте их у директоријум, измените скрипту инсталл.нов и коментаришу линију као што сам горе рекао и да треба да ради фино .... : Лол: Срецно!

Здраво Атре, По вама, Распакујте ове две датотеке у директоријум који су заједнички и Линук. онда коментарисати линију 51 и 52, испод. 50 ако ("$ статуса" == 0) 51 # онда поставите тоуппер = ТРУЕ # 52 постављена Таз = ТАЗ 53 ендиф зар не? Хаве а нице даи!

[Куоте = Гоодман] Здраво Атре, По вама, Распакујте ове две датотеке у директоријум који су заједнички и Линук. онда коментарисати линију 51 и 52, испод. 50 ако ("$ статуса" == 0) 51 # онда поставите тоуппер = ТРУЕ # 52 постављена Таз = ТАЗ 53 ендиф зар не? имају леп дан [/ куоте] Да, у праву ...! то су линије ... : Лол:

Можете ли ми рећи директоријум "син_У-2003.06-СП1?"

Здраво, покушао сам много времена за њега, то је још увек је приказано неважећи платформу ... скипинг .. зашто? мој ОС је Линук 7.3. К7 Процесор 1.33 г Можеш ли ми помоћи? Срдачан поздрав,.

[Куоте = Гоодман] Здраво, покушао сам много времена за њега, то је још увек је приказано неважећи платформу ... скипинг .. зашто? мој ОС је Линук 7.3. К7 Процесор 1.33 г Можеш ли ми помоћи? Срдачан поздрав, [/ куоте] Молим те. изгледају ако су велико слово у имену датотека односно директоријума. Ако је тако, молимо преименовати их са мале ... Ако их одзиповали на ФАТ партицију (Вин95 & ЦО) могу да капитализују стечен ... Нисам имао проблем са инсталирањем С @ н @ пСис на РХ 7.3. Сада сам усиг РХ 8.0 и ради добро. Сада, ако их распакујете на линук партицију (нпр. / тмп) можете пратити овако (ваљда сте већ урадили). Тар-квф арцх_цоммон.тар катрана-квф арцх_линук.тар / инсталл.нов Надам се то ради!

Здраво, Ја сам помоћу син_2002.05 на линук7.0. али то ми даје грешку када покушам да се анализира Верилог Верилог снаге: опција није доступна. Иако ВХДЛ дизајна ради. Уклонили сам ЛСИ карактеристике из лиценцног фајла као што је предложено од стране неких људи. али и даље не ради. Све сугестије.

[Куоте = Рогер] Као што наслов сам покушао много пута, али није успео да поново покренете свој рачунар у верзији 7.2 није ми недостаје било какав корак? или треба да урадим неке поставке пре него? Ко може да ми помогне како детаљније могуће? : Лол: [/ куоте] У реду па покушајте РедХат 7.3 то је добро за ЛДВ Поздрав

Покушајте да користите Слацкваре 9.0 је у реду да користим Линук ослобађање поправе ситуацију са ЛДВ-сино-моделсим Ђани

Други метод за инсталацију 1.. тар квф алл.тар 2. ЦД Линук 3. тар квф филе.тар 4. изменити све датотеке из филе.таз на ФИЛЕ.ТАЗ 5. рун инсталл_нов 6. копија Линук / фајл до 7.. рун инсталл_нов завршити инталлинг.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back