Како да инсталирате С @ @ ноп сис, ЦАД алат @ навике у ЛИНУКС7.3 или 8.0

у неким случајевима, морате да копирате гунзип да отпакује као роот да би неке скрипте раде.

Колико пута желите да објавите? Изгледа да желите да порука најмање два пута овде ....

Елецтронловер, ја сам успео да покрене НЦСУ комплет и на Линук-у 7.3 и 8.0. Они раде савршено. Т Зул

Такође сам се сусрећу са тим проблемом раније, то је зато што хавн'т дају програм за инсталирање датотеке за одређену платформу, као линук

Ослонац за ноге није проблем у 7.3, само пратите документ инсталације, можете да га покренете

Мислим да можете да покушате СуСЕ линук про в9.0. То је боље.

Здраво, Ја сам помоћу син_2002.05 на линук7.0. али то ми даје грешку када покушам да се анализира Верилог Верилог снаге: опција није доступна. Иако ВХДЛ дизајна ради. Уклонили сам ЛСИ карактеристике из лиценцног фајла као што је предложено од стране неких људи. али и даље не ради. Све сугестије. _________________ С0схинде

О 8-битни ПсеудоЦолор Висуал није доступна (подразумевано Висуал опцију). \ О Користећи 24-битни ТруеЦолор Висуал. \ О кдпиинфо Програм се може користити за проверу Визуелни доступне \ О за ваш екран. Свака сугестија.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back