Како се користи ВХДЛ режим у Орцад 16.0?

A

aditya.ietstp

Guest
[Б] Здраво Сви [/ Б] ја користим [б] Орцад 16.0 [/ Б] за [И] Сцхематицс, Пспице и ПЦБ Едитор [/ и], али постоји и режим за прављење [б] [и ] [у] [цолор = "# ФФ0000"] ВХДЛ-[/ цолор] [/ у] [/ и] [/ б] пројеката, али и'нт у стању да било који разуман програма / пројекта. Молим вас, помозите ми из основе као што сам желе да науче [цолор = "# ФФ0000"] ВХДЛ-[/ цолор] [Б] Хвала:. Лол: [/ б]

Ја воулднт иду код Орцад са ВХДЛ. Ја бих пробати моделсим.

Али, мислим да Орцад је много лакше него МоделСИМ .....

Орцад је ПЦБ дизајн софтвер. ВХДЛ је коришћен да опише дигиталне логике. Они нису намењени исти посао. Орцад није симулатору или ВХДЛ-деволпмент средине, тако да је потпуно неодговарајући.

Окие! Па, желим да се почетак за ВХДЛ тако да можете предложити било који сајт или туторијал, где сам могао добити све основне информације у вези са ВХДЛ-а МоделСИМ?

Видео сам ову књигу препоручио неки људи, али Иве никада није користи: дигиталне логике са ВХДЛ-дизајн са ЦД-РОМ: Амазон.цо.ук: Стивен Браун, Звонка Вранесиц: Књиге [/ урл] и Гоогле ми даје моделсим Туториал: [урл] хттп://ввв.ацтел.цом/доцументс / моделсим_туториал_уг.пдф [/ урл]

[Урл = хттп://ввв.вхдл-онлине.де/туториал/] ВХДЛ-Упутство [/ урл] [урл = хттп://ввв.вхдл.ренерта.цом/соурце/вхд00000.хтм] ВХДЛ-Онлине помоћ - ВХДЛ- Језик Референце Гуиде - вхдл.ренерта.цом [/ урл] [урл = хттп://есд.цс.уцр.еду/лабс/туториал/] ВХДЛ-Туторијал: Научите за пример [/ урл] [урл = хттп:// ввв.со-логиц.нет/ен/кновледгебасе/фпга_универсе/туториалс] Туториали [/ урл]

Хвала Трицкидицки и Сању_ за [б] [цолор = "# ФФ0000"] [цолор = "# ФФ0000"] ВХДЛ-[/ цолор] [/ цолор] [/ б] Туторијал Линкови. Може у плз реците ми сајт за преузимање одговарајућег софтвера, јер не постоји бесплатан Студентски верзија?

МАТЛАБ и Симулинк неће вас научити ВХДЛ-ни. Они су више за алгоритам дизајн. За ВХДЛ добити моделсим. Можете добити бесплатну верзију одавде:

моделсим као ТрицкиДицки рекао и можете користити Ксилинк за 30 дана процене [урл = хттп://ввв.килинк.цом/суппорт/довнлоад/индек.хтм] Ксилинк: Довнлоад [/ урл] .. други софтвер Нисам сигуран о студентским верзији

покушати прегледом узорка из \\ Тоолс \\ снимање \\ узорака \\ ФПГА. Ово ће вам дати идеју како да креирате шеме са ХДЛ имплементацију. То ће вам дати код ХДЛ-за једноставне дигиталне логике као што је аддер. Можете користити Орцад Цаптуре за генерисање листа веза ВХДЛ Верилог или листа веза за ваш комплетан схематски имплементације. Затим можете да прође овај листа веза на било који ниво ХДЛ симулатор за анализу. Надам се да ово помаже.

хвала [цолор = "# 0000ФФ"] трицкидицки, сању_ и атрипатхи [/ цолор] за помоћ [цолор = "Силвер"]. [сизе = 1 ]---------- порука додат у 12:26 ---------- Претходни пост је био у 12:21 ----------[/ сизе] [/ цолор] Здраво атрипатхи, како да симулира / синтезу ВХДЛ програма путем Орцад? ?

[КУОТЕ = адитиа.иетстп; 928843] Здраво атрипатхи, како да симулира / синтезу ВХДЛ програма путем Орцад ???[/ КУОТЕ] ја донт мислити да је могуће

Симулација захтева симулатора. Моделсим је популаран једно, заједно са Ксилинк ИСЕ или Алдец АцтивеХДЛ. За синтезу је потребно синтхесисор. Постоје многе од ових, најчешће су Алтера Куартус или Ксилинк КССТ.

Поздрав [цолор = "# 0000ФФ"] сви [/ цолор], могуће да симулира / синтезу ВХДЛ / Верилог програма са Орцад 16.0 Суите. Ја сам покушао. Само идите на: Директоријум> Орцад> Орцад 16,0> Алати> Сликај> Водич> ЦАПТУТОР.еке Кликните на ЦАПТУТОР.еке> Лекција Мени> ФПГА Дизајн протока

[КУОТЕ = ТрицкиДицки; 926940] Орцад је ПЦБ дизајн софтвер. Орцад није симулатору или ВХДЛ-деволпмент средине, тако да је сасвим непогодни [/ куоте] Што се тиче ове тврдње да сте у праву.. Орцад није ПЦБ дизајн софтвер за (само). Шта мислите је [Б] Орцад ПЦБ [/ Б] софтвер који је само један део комплекса Орцад (каденца) пакет такође садржи шеме уредник (и) (Сликај, Сцхематицс), мешовите (аналогни / дигитални) симулатора (Пспице ), итд вероватно садржи и део у вези са ВХДЛ, нажалост немам искуства са тим да [Б] адитиа.иетстп [/ Б] све потребне савете (имам искуства само са шеме и Пспице).

Управо [цолор = "# 0000ФФ"] Ерик Најбољи [/ цолор]! Ја сам истакао на Орцад пакета, јер након добијања довољно знања, може до 4 радна места: [цолор = "# ФФ0000"] Сцхематицс, симулације, ПЦБ-Пројектовање и ВХДЛ / Верилог симулација [/ цолор]. То зашто, желим да науче ВХДЛ. Али, нисам нашао никакве корисне туториал / извор на било који претразивац. Само пролазе кроз ЦАПТУТОР.еке ...

[КУОТЕ = адитиа.иетстп; 928959] Тачно [цолор = "# 0000ФФ"] Ерик Најбољи [/ цолор]! Ја сам истакао на Орцад пакета, јер након добијања довољно знања, може до 4 радна места: [цолор = "# ФФ0000"] Сцхематицс, симулације, ПЦБ-Пројектовање и ВХДЛ / Верилог симулација [/ цолор]. То зашто, желим да науче ВХДЛ. Али, нисам нашао никакве корисне туториал / извор на било који претразивац. Само пролазе кроз ЦАПТУТОР.еке ...[/ КУОТЕ] Ја не сумњам да ТрицкиДицки зна да Орцад може да уради симулацију кола и, али поента је одлука је да не можете да га користите за ВХДЛ симулација, моделсим је један од најбоље за то, проверите Записано испод [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/тхреад103020.хтмл [/ урл] Алекс

Нисам сигуран о Орцад на ВХДЛ / Верилог симулација али ако желите да сазнате ВХДЛ онда сам метионед изнад веза односе се ово [урл = хттп://ввв.асиц-ворлд.цом/вхдл/индек.хтмл] Добродошли на ВХДЛ-у страна [/ урл] [урл = хттп://ввв.сеас.упенн.еду/ ~ есе171/вхдл/вхдл_пример.хтмл] ВХДЛ-Упутство [/ урл] и ова књига је добра за почетак ВХДЛ "Цирцуит Десигн са ВХДЛ-од Волнеи Педрони. "

Ја сам у прилогу [цолор = "# 008000"] [Б] ЦАПТУТОР.еке [/ Б] [/ цолор], преузимање и научите ВХДЛ-преко Цаденце Орцад 16.0 Суите. Хвала преузети овде: [аттацх = ЦОНФИГ] 58801 [/ аттацх]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back