Како се користи ВХДЛ режим у Орцад 16.0?

Зашто су вас сви та питања ако (мислите да) знате да Орцад одговара вашим потребама? Као ТрицкиДицки рекао МоделСим (Алдец Ацтиве ХДЛ) је направљен за симулације ХДЛ језика (као што су ВХДЛ и Верилог). Орцад можда основне симулатора, као што је има зачин симулатор за кола, али је намењен за ПЦБ и шематски дизајн. Све остале карактеристике су само да привуку људе да купе овај алат. Исто важи и за Алтиум Дизајнер: то је намењено за ПЦБ дизајн, али је ВХДЛ-парсер, ... У сваком случају, ако мислите Орцад испуњава своје потребе, велике! Само напред и користите га да учи ВХДЛ. Ви шава да буде експерт.

[КУОТЕ = адитиа.иетстп; 926896] [б] Здраво Сви [/ Б] ја користим [б] Орцад 16.0 [/ Б] за [И] Сцхематицс, Пспице и ПЦБ Едитор [/ и], али постоји и режим за прављење [б] [и] [у] [цолор = "# ФФ0000"] ВХДЛ-[/ цолор] [/ у] [/ и] [/ б] пројеката, али и'нт у стању да било који разуман програма / пројекта. Молим вас, помозите ми из основе као што сам желе да науче [цолор = "# ФФ0000"] ВХДЛ-[/ цолор] [Б] Хвала:. Лол: [/ б] [/ куоте] Мислим да је боље да користе Ацтиве ХДЛ-у Сазнајте ВХДЛ [урл = хттп://ввв.алдец.цом/] Алдец, доо - Дизајн верификацију Предузеће [/ урл]

Орцад не укључује софтвер ХДЛ-симулација. У једном тренутку "НЦСиМ" симулатору била доступна на Виндовс, то је симулатор мотор за Орцад. Сада НЦ СИМ картица је доступна само на Уник портовима. Поглавље у Цаптутор односи исто. Орцад снимање вам даје комплетно окружење за снимање код и блокира ниво ХДЛ кода у еми.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back