Креирање Међусобни индуктор у ЛТСпице и Еагле?

E

essedra

Guest
Здраво људи. Ја сам почетник и ЛТСпице орао корисника. Морам да створи заједнички индуктор помоћу ЛТСпице и Еагле. Коло Намеравам да дизајн је овде: [имг] хттп://и283.пхотобуцкет.цом/албумс/кк302/есседра/Тина.јпг [/ куоте] коју сам дизајнирао користећи Тина 7 од стране ТИ. Покушао сам да дизајнира кола у исто орао и ЛТСпице, али нисам могао да створи заједнички индуктор: [имг] хттп://и283.пхотобуцкет.цом/албумс/кк302/есседра/Еагле.јпг [/ имг] (орао) [ИМГ] хттп://и283.пхотобуцкет.цом/албумс/кк302/есседра/ЛТСпице.јпг [/ имг] (ЛТСпице) Да ли ми неко упутство како да направите овај међусобне индуктивности у ЛТСпице и орао? Узајамно индуктор вредностима су: Л2 = Л 1 = 10мХ 2.5мХ Н1 = Н2 = 5 10 = 0,8 К Много хвала унапред!

Узајамна индуктивност дефинисана постављањем К изјаву у еми, погледајте ЛТСпице датотека за помоћ за детаље. Не знам шта значи са стварањем заједно индуктора у Орао, шематски уредник нема сазнања компоненте својстава. Што се тиче користите орао као фронт енд за симулатор, консултујте упутство симулатора. Ваш коло је бескорисна као што је приказано.

Нисам рекао заједно индуктор, рекао сам међусобне индуктивности. Проблем је не знам како да направите ово "К" изјаву у ЛТСпице. сам гледао сам неке видео записе на ИоуТубе ЛТСпице симулације, али они нису од помоћи ни. Ово је ЛЕД-возач кола и то заправо ради. Могао сам га дизајниран са грешкама, јер сам нова у овакве програме. Ја могу да вам пошаљем кола која сам скицирао на папир [цолор = "сребро".] [Сизе = 1 ]---------- Пост додат у 10:40 --------- - Претходни пост је био у 10:36 ----------[/ сизе] [/ цолор] узајамне индуктивности симболизује феритно језгро Тороидал.

Заједно индуктор је онај у коме постоји међусобна индуктивност између две индуктори. Не користим, али ЛТспице додате Зачините директива из менија - "Додај | Спајс директива" или притисните слово с. Затим додати међусобне спреге желите нпр. К1 Л1 Л2 0,8 са ПЦБ, распоред пакет морате да креирате компоненте са исправним отисак и симбол који изгледа као оно што желите да изгледа. ПЦБ, распоред пакета не зна ништа о томе шта то стварно јесте. Погледајте у једној од орла индуктора библиотеке за примере како се то ради нпр индуктори-неосид.лбр или индуцторс.лбр Кит. [Цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]--------- - Пост додат у 08:51 ---------- Претходни пост је био у 08:50 ----------[/ сизе] [/ цолор] Узгред, ви сте недостаје раскрсница Орао на вашем схематски где жица придружи - неће показати као повезани када одете да креирате распоред ПЦБ-а. Покрени Проверите грешке из ему и он ће вам рећи било каквих проблема тако. Кит.

[КУОТЕ] Ја нисам рекао заједно индуктор, рекао сам узајамне индуктивности [/ куоте] Да, знам.. Радије тачан термин, јер је [БиХ] узајамне индуктивности [/ б] у ствари власништво [Б] у комбинацији индуктори [/ Б]. [Куоте] Проблем је не знам како да направите ово "К" изјаву у ЛТСпице. сам гледао сам неке видео записе на ИоуТубе ЛТСпице симулације, али оне нису биле од помоћи ни [/ куоте] Ја не знам како се инструктивни ове Иоутубе видеос су.. Предложио сам ЛТСпице помоћи која садржи тачне инструкције како се користи К изјаву. К Синтакса је заједничка СПИЦЕ функцију, па ћете наћи више информација уопште СПИЦЕ књижевности, иако мислим да ЛТСпице помоћи је прилично корисна. [КУОТЕ] Ја не користим, али ЛТспице додате Зачините директива из менија - "Додај | Спајс директива" или притисните слово С. Затим додати међусобног спрезања желите Тачно нпр. К1 Л1 Л2 0,8 [/ куоте].

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back