ЛНА бука круг анализа

S

s_ss

Guest
Здраво свима ... ја сам дизајнирању широкопојасно ЛНА и добијање НФ од око 5дБ. Мој учитељ ме је замолио да цхеецк за минимун НФ на тај круг анализу буке у Цаденце. Може неко ме водити у том смислу да ако примам никакву посебну НФ како онда да идем за минимумНФ кроз буке круговима. Прочитао сам неки туториал али није могао да фгуре напоље. Хвала

Здраво, прво морате да прочитате ниске основе шума појачала. Како сте добили ниску буку, како би добили Фактор шума (НФ) кругове на алат који сте требали да креирате НФ кругове. Изаберите низак ниво буке (пхемт) ФЕТ уређај. види датасхеет који даје низак ниво буке фигура у одређеном улазном одраз ко-Ефф која се зове као Рхо оптимума. ако подудара са овом Рхо оптимума добијате минималну цифру буке као што је наведено у листу са подацима. добили С-параметара фајл овог уређаја у ФЕТ ОГЛАСИ / микроталасне канцеларијским а затим нацртати кругове НФ за различите улазне размишљање ко-ефф. пример линк за преглед [урл] ввв.еце.уцсб.еду/~~ХЕАД=ННС ~~~ХЕАД=ННС лонг/еце145а/ЛНАдесигн.пдф [/ урл] хвала

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back