D
Damnthistinleg
Guest
Поздрав, ово је мој први пост овде па вас молимо да иду лако на мене. Иако сам мало знања, то је више простора него Марк - Ако видите шта мислим! У сваком случају, ја радим на пројекту за који мало МАКС7219 је готово идеалан. Морам да возим 8 великих седам приказује сегменту, али они захтевају више снаге него што је доступан директно из 7219. Иако ниједан лист са подацима је на располагању за дисплеје, сваки сегмент чини се да користе четири високе осветљености ЛЕД диоде у серији са 100 ома отпорник за ограничење струје. Сумњам из овог да су намењени да буду вођени 12 волти једносмерне струје. Волео бих да искористе ПВМ затамњења објекат на МАКС7219 тако да је потребно да урадите две ствари. Прво, ја ћу морати рачунати да одустане од вредности отпорника на око 27 ома да се повећа струја кроз ЛЕД, јер ће сада бити пулсирајући. Друго, ја ћу морати да појачају излаз из 7219 како би се обезбедила одговарајућа напона и струје. Проблем је што ми је потребно да то урадите што је могуће ефикасније, као Желим да покренем све од 12 волти батерија. Много хвала унапред за сваку помоћ! Дејв.