МАКС7219 није баш човек довољно!

Ах, да, наравно! Хвала за исправку. Наредио сам неколико цоммонед отпорник мрежама са различитим вредностима и то ће покушати чим све је стигла. ПИН-из 2803с и 2981с чини да је лака за додавање ових отпорника на даска за хлеб. Ја ћу држати овај тхреад ажуриран. То може трајати разлога док сам наредио неке од компоненти из Кине за цену разлога.

У реду, ја сам сретна да извештај који то ради. : Винк: само сам морао да промени отпорнике за ограничавање ЛЕД. Нисам узети у обзир пад напона кроз 2803с и 2981. Дакле, ово су сада 22Р и 560Р за децимални зарез. Али ти би желео да поново израчунали ове за ваш приказује у сваком случају. Такође, оптерећење отпорнике измедју МАКС и 2981 нису биле потребне, али је радио исто тако добро са њима. имају измењен сам шемама. Ово је како то заправо ради. Узео сам неколико слика мојих тестирања. Првих неколико кола Прикажи на даска за хлеб. Затим половину екрана у акцији. Онда сам залемљена све на траци плочи. Први одбор је једно са МАКС-да сам већ направио. Други сам направио данас је "возач одбор". На овој плочи можете видети зашто је било много лакше да користите неку другу 2803, као инвертор. Само једна жица на целу таблу. ;-)) [УРЛ] хттпс: / / пицасавеб.гоогле.цом / цхрис.иесиес / ОбсерваториЦлоцк # [/ УРЛ]

Веома лепо! Велл доне! Ја могу да те победе на величину међутим, мој највећи дигитални сат је био тек нешто преко 4 метра висок! Брајан.

Хвала! Они обично кажу да величина није важна. Али то није ствар пуно за овај пројекат .. ;-) 4 метра кажете? Просторији у којој ће се приказивати моји визуелни није крај чак 4 метра у било ком правцу ... ;-) Рудник ће имати 8 нумеричких цифара и 8к64 ЛЕД матрикс за текст (још 8 МАКС7219) ;-))

Биг Цлоцк је алфанумерички, направљен од 6 "флуоресцентне цеви. Цеви за грејање су остали који раде на мале снаге, тако да ће одмах почети и струју је прешла на цеви са триоди. То је за познати трговац аутомобила који су имали срећу кратко име, на екрану смењивале између времена и "Л * Кс за аутомобиле". Брајан.

Овде је мали трик, обрнути цифра 3 (десет минута једна) тако да ДП је сада на врху лево. Сада се повежеш са остатком ове цифре као што следи: Цифра 2 (сата) цифре 3 (десет минута), д да Ӕ да БФ на око са ДБ ЕК за ФГ са Г ДП до сада ДП сте могли Блинк ДП на цифру 2 и 3, и она ће изгледати као професионална.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back