Објашњење контаминације кашњења

G

gck

Guest
Хи, плс реците ми, шта ИД контаминације одлагања.

Здраво гцк, овај пут се генралли користи у флопс, то је време које је да би промене на П од тренутка када сат ивице примењује. Ово је веома важно у процени времена задржавања. Хвала и поздрав] сатиакумар

Хи сатиакумар ће у плс стави више светла на овај, ако постоји пдф је уплоад-има плс.

Хеи ... контаминације кашњење није ништа друго него минимум или најмању количину одлагања предузете од стране логике елемента ... а критичне путање кашњење је максимална кашњење које логике елемента ... наравно утврди времена задржавања у свом дизајну ... .

@ Сатиакумар ", то је време које је да се промене на П од тренутка када сат ивици примењује" то је "Тцк" у ФЛИП ФЛОП КОЈИ У ово односи??

Здраво, Треба да схватите да ВАЖЕЋА инпуте је потребно време да се појави као важећи излаза. Ово кашњење (или време) није ништа друго пропагације. Али ИНВАЛИД улази се коначног времена (или кашњење) превише да се појави као неважећи излаза. Ово је познато као контаминација одлагања. Ако га мислим да са становишта транзистора нивоу поглед, мислите о праг напона транзистора. Али, ако ви мислите од Дигитал тачке гледишта, мислим да анализе маргина шума. Заправо говорећи вам треба контаминације кашњење само док пројектовања кола, друго које се можете претпоставити да је нула у време анализе. Живели!

Здраво, Веома интеррстинг питање. Молим вас не анибоби су документацију на ову тему да га делите? Хвала.

Ја ћу покушати да дијаграме и пост их овде, дај ми мало времена.

Контаминација Делаи: Овде је јасно Објашњење контаминације Кашњење

лепо доц ... даје транзистора анализе секвенцијалних кола и времена концепти .. да прочитате могу да кажем Захваљујући овна ..

добре информације за нас за коришћење!

Веома корисно питање и одговоре. хвала, све

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back