ПИЦ контролер + Блуетоотх / ЗигБее

B

brew

Guest
Мој пројекат је бежична тастатура. Можете ли ми помоћи са оним што микроконтролером за употребу? и да ли је боље да користите Блуетоотх или ЗигБее да пошаље податке бежично. Потрошња енергије је веома пресудан, што значи мање потрошње енергије, боље. Хвала унапред:) Едит: ја грешком кликнуо на "Означи као решено" дугме, извини. :)

Блуетоотх троши више енергије и може бити узрок бриге током континуираног рада сатима на окупу .. Дакле, у погледу потрошње енергије ја би радије да се ЗигБее да више одговара преко Блуетоотх-а .... можете да користите било који контролер у том смислу за свој пројекат

[Куоте = цксхиварам; 861858] Блуетоотх троши више енергије и може бити узрок бриге током континуираног рада сатима на окупу .. Дакле, у погледу потрошње енергије ја би радије да се ЗигБее да више одговара преко Блуетоотх-а .... можете да користите било који контролер у том смислу за ваш пројекат [/ куоте] Хвала. Како да конфигуришем ЗигБее, шта специфичне ЗигБее за употребу? Ово је само мој први сусрет ЗигБее, ја не знам како то ради.

ако је то онда решено Молимо вас да поделите информацију како би могао бити користан за друге овде ............ :)

можете да користите самостална девице ЗигБее и комуницирају са њим преко серијског линије, нпр КСБее [урл = хттп://ввв.диги.цом/продуцтс/вирелесс-виред-ембеддед-солутионс/зигбее-рф-модулес/поинт- мултипоинт-рфмодулес/кбее-сериес1-модуле.јсп # Овервиев] КСБее ПРО ® 802.15.4 ОЕМ РФ модули - Диги Међународна [/ урл] можете да користите ЗигБее стек испоручује произвођач микроконтролера, нпр Мицроцхип ЗигБее стек [УРЛ = хттп://ввв.мицроцхип.цом/стеллент/идцплг?ИдцСервице=СС_ГЕТ_ПАГЕ&нодеИд=2664&парам=ен520422] вввВиредВирелесс [/ УРЛ] ових дана сам често користе МиВи који је једноставнији него протокол ЗигБее [УРЛ = хттп://ввв. мицроцхип.цом / стеллент / идцплг ИдцСервице = СС_ГЕТ_ПАГЕ? & нодеИд = 2113 & парам = ен520414] вввзигбеедцсолутонс [/ УРЛ] да бисте сачували напајање можете напајање бежичног уређаја преко МОС ФЕТ који омогућава микроконтролера да искључите уређај када се не користи

[Куоте = цксхиварам; 861869] да ли је тада решен Молимо вас да поделите информације тако да она може бити корисно за друге овде ............ :) [/ Куоте] сам кликнуо 'Означи као решено' дугме које мистаке.сорри [цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]---------- Пост додат у 17:36 --- ------- Претходни пост је био у 16:03 ----------[/ сизе] [/ цолор] [куоте = хораце1; 861872] можете да користите самостална ЗигБее уређаја и комуникацију са то преко серијског линије, нпр КСБее [УРЛ = хттп://ввв.диги.цом/продуцтс/вирелесс-виред-ембеддед-солутионс/зигбее-рф-модулес/поинт-мултипоинт-рфмодулес/кбее-сериес1-модуле.јсп # Овервиев] КСБее ПРО ® 802.15.4 ОЕМ РФ модули - Диги Међународна [/ урл] можете да користите ЗигБее стек испоручује произвођач микроконтролера, нпр Мицроцхип ЗигБее стек [УРЛ = хттп://ввв.мицроцхип.цом/ стеллент / идцплг ИдцСервице = & СС_ГЕТ_ПАГЕ? нодеИд = 2664 & парам = ен520422] вввВиредВирелесс [/ УРЛ] ових дана сам често користе МиВи који је једноставнији него протокол ЗигБее [УРЛ = хттп://ввв.мицроцхип.цом/стеллент/идцплг?ИдцСервице=СС_ГЕТ_ПАГЕ&нодеИд = 2113 & парам = ен520414] вввзигбеедцсолутонс [/ УРЛ] да бисте сачували напајање можете напајање бежичног уређаја преко МОС ФЕТ који омогућава микроконтролера да искључите уређај када се не користи [/ куоте] Како да се повежем контролер са ЗигБее модула који сте послали? хвала

помоћу КСБее можете повезати га са УАРТ ТКС и РКС линија и слање команди да контролише уређај за Мицроцхип ЗигБее имају поглед на апликацију белешке на свом веб сајту

[Куоте = хораце1; 861930] помоћу КСБее можете да га повежете са УАРТ ТКС и РКС линија и слање команди да контролише уређај за Мицроцхип ЗигБее имају поглед на апликацију белешке на њиховом сајту [/ куоте] Ок. тханкс.анотхер питање је РФ примопредајник боље? у смислу потрошње енергије. Такође, да ли је теже да спроведе га користите?

кбее је мање потрошње енергије у поређењу са РФ примопредајника .... и није тешко спровести ....

[Куоте = цксхиварам; 863373] кбее мања потрошња енергије у односу на РФ примопредајника .... и није тешко спровести ....[/ КУОТЕ] Ја не знам шта специфичне ЗигБее за употребу. и модула који ЗигБее нађем кошта много. : (

Баците поглед на ове продавци [УРЛ = хттп://ввв.нскелецтроницс.ин] НСКЕЛЕЦТРОНИЦС [/ УРЛ] [УРЛ = хттп://ввв.сунром.цом] Сунром технологије, Ваш извор за развој [/ УРЛ]

[Куоте = цксхиварам; 863379] погледајте на овим произвођачима [УРЛ = хттп://ввв.нскелецтроницс.ин] НСКЕЛЕЦТРОНИЦС [/ УРЛ] [УРЛ = хттп://ввв.сунром.цом] Сунром технологије, Ваш извор Развој [/ УРЛ] [/ куоте] Господине, шта мислите о овоме? контролер има РФ бежичну технологију? [УРЛ] хттп://вв1.мицроцхип.цом/довнлоадс/ен/ДевицеДоц/70091а.пдф [/ УРЛ]

имају поглед на овај тхреад [УРЛ] хттп://ввв.едабоард.цом/тхреад30436.хтмл [/ УРЛ]

Његов изглед је једноставнији готових решења из ПИЦ-а .. може да се користи, али нисам га користити у било које време .. али изгледа стабилно дизајн за пројекте

[Куоте = пиво; 863419] Господине, шта мислите о овоме? контролер има РФ бежичну технологију? [УРЛ] хттп://вв1.мицроцхип.цом/довнлоадс/ен/ДевицеДоц/70091а.пдф [/ УРЛ] [/ куоте] потрошња енергије је и даље више него ЗигБее модула ако је покренути на батерије моћи параметра ће да буде проблем у сликама ...

[Куоте = самба007; 863477] потрошња енергије је и даље више него ЗигБее модула ако је покренути на батерије моћи параметар ће бити проблем у сликама ...[/ куоте] Проблем имам са ЗигБее је да могу да ' Т пронаћи ниске цене један. и ја не знам како се користи зигбее.вхат ти сугеришу. Хвала унапред:)

ЗигБее је сложена и модуле не теже да буду скупе (један од разлога зашто смо одустали да га користите). Имају поглед на Мицроцхип МиВи која је једноставна алтернатива користе сличне протоколе [УРЛ = хттп://ввв.мицроцхип.цом/стеллент/идцплг?ИдцСервице=СС_ГЕТ_ПАГЕ&нодеИд=2113&парам=ен520414] вввзигбеедцсолутонс [/ УРЛ]

[Куоте = хораце1; 863494] ЗигБее је сложен и модуле не теже да буду скупе (један од разлога зашто смо одустали да га користите). Имају поглед на Мицроцхип МиВи која је једноставна алтернатива користе сличне протоколе [урл = хттп://ввв.мицроцхип.цом/стеллент/идцплг?ИдцСервице=СС_ГЕТ_ПАГЕ&нодеИд=2113&парам=ен520414] вввзигбеедцсолутонс [/ урл] [/ куоте] ако је то је случај господине, да ли је боље користити РФ или Блуетоотх везе него ЗигБее јер ниска потрошња енергије и ниске цене су разматрања?

Не знам коме сте ви питали о решењу .,,,,,,,,,,,, али то зависи од ваше бом и трошкова. И мале снаге и изгубио трошкова не може лако постићи ... Ако вам је потребна како онда ићи на РФ примопредајник МЗ од Мицроцхип ..........

[Куоте = цксхиварам; 863625] ја не знам коме да се питају о решењу .,,,,,,,,,,,, али то зависи од ваше бом и трошкова. И мале снаге и изгубио трошкова не може лако постићи ... Ако вам је потребна како онда ићи на РФ примопредајник МЗ од стране Мицроцхип ..........[/ КУОТЕ] Хвала сир.тхе проблем са рфПИЦ12Ф675К је у томе што нема могућности пријемника. је посвећен предајник. Ја не знам шта ће се користити као пријемник за ово.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back