ПИЦ контролер + Блуетоотх / ЗигБее

Пробајте ово [УРЛ] хттп://фоцус.ти.цом/лит/ан/свра033е/свра033е.пдф [/ УРЛ] [УРЛ = хттп://доцументс.рс-цомпонентс.цом/тецхлиб://итц_доцлист_ГБ.хтм ? стоцкно = 6811070] Техничке карактеристике [/ УРЛ] [УРЛ] хттпс: / / листс.сцх.бме.ху/ввс/д_реад/мобот/Адатлапок/нРФ401рев1_5.пдф [/ УРЛ]

Видела сам још један контролер, шта мислите о овоме? [УРЛ] хттп://вв1.мицроцхип.цом/довнлоадс/ен/ДевицеДоц/70590б.пдф [/ УРЛ]

изгледа интересантно компонента за ниску цену кратког домета апликација подржава МиВи протокол који сам споменуо у мој последњи пост

[Куоте = хораце1; 864182] изгледа интересантно компонента за ниску цену кратког домета апликација подржава МиВи протокол који сам споменуо у мој последњи пост [/ куоте] да ли сте говорили о контролер који сам поставио? МРФ49КСА?

Да, био сам гледајући МРФ49КСА ПИЦтаил плус Ћерка одбора који даје неке детаље [УРЛ = хттп://ввв.мицроцхип.цом/стеллент/идцплг?ИдцСервице=СС_ГЕТ_ПАГЕ&нодеИд=1406&дДоцНаме=ен552642] МРФ49КСА ПИЦтаил плус Ћерка одбора (433.92 МХз) [/ УРЛ]

[Куоте = хораце1; 864188] Да, био сам гледајући МРФ49КСА ПИЦтаил плус Ћерка одбора који даје неке детаље [УРЛ = хттп://ввв.мицроцхип.цом/стеллент/идцплг?ИдцСервице=СС_ГЕТ_ПАГЕ&нодеИд=1406&дДоцНаме=ен552642] МРФ49КСА ПИЦтаил Ћерка плус одбор (433.92 МХз) [/ УРЛ] [/ куоте] Могу ли програму МРФ49КСА помоћу ИЦД2?

МРФ49КСА је РФ компонента - морате да га возите микроконтролер има СПИ интерфејсом, 1,2 слици показује како да га повежете са ПИЦ-[УРЛ] хттп://вв1.мицроцхип.цом/довнлоадс/ен/ДевицеДоц/70590б ПДФ [/ урл] можете програмирати ПИЦ са ИЦД2.

[Куоте = хораце1; 864194] МРФ49КСА је РФ компонента - морате да га возите микроконтролер има СПИ интерфејсом, 1,2 слици показује како да га повежете са ПИЦ-[УРЛ] хттп://вв1.мицроцхип.цом/ довнлоадс/ен/ДевицеДоц/70590б.пдф [/ УРЛ] програмирате ПИЦ-а са ИЦД2 [/ куоте] Јоој, у реду. Могу ли да користим рфПИЦ12Ф675К као предајник и пријемник, као МРФ49КСА? Мислим да оба подржавају ФСК.

[Куоте = пиво; 864201] Јоој, у реду. Могу ли да користим рфПИЦ12Ф675К као предајник и пријемник, као МРФ49КСА? Мислим да оба подржавају дигитална фреквенцијска [/ куоте] Гледајући спецификације нису компатибилне (они користе различите фреквенције, итд.). Можете да користите неколико ПИЦ са МРФ49КСАс

[Куоте = хораце1; 864219] Гледајући спецификације нису компатибилне (они користе различите фреквенције, итд.) Можете да користите неколико ПИЦ са МРФ49КСАс [/ куоте] ов.окаи.бут не би га додали на потрошњу енергије од укупног система? Мислим, ПИЦ-а + МРФ49КСАс> потрошњу енергије у поређењу рфПИЦ12Ф675К сама?

можете да користите ниске ПИЦ-а власти и МРФ49КСА има режими за уштеду енергије, тако да само га укључите при слању треба да урадите прорачуне за цену, снага потрошње, итд на пример, можете да користите рфПИЦ12Ф675К да разговара са рфРКСД0420 пријемник који је повезан са ПИЦ-а [УРЛ = хттп://ввв.мицроцхип.цом/вввпродуцтс/Девицес.аспк?дДоцНаме=ен010389] рфРКСД0420 [/ УРЛ] су алоок на [УРЛ = хттп://ввв.мицроцхип.цом/стеллент/идцплг? ИдцСервице = СС_ГЕТ_ПАГЕ & нодеИд = 1824 & аппноте = ен012065] АН860 - рфРКСД0420 АСК пријемника референтни дизајн - Примена Белешке - Детаљи [/ УРЛ]

[Куоте = хораце1; 864229] можете да користите ниске ПИЦ-а власти и МРФ49КСА има режими за уштеду енергије, тако да само га укључите при слању треба да урадите прорачуне за цену, снага потрошње, итд на пример, можете да користите да бисте рфПИЦ12Ф675К Разговор са рфРКСД0420 пријемник који је повезан са ПИЦ-[УРЛ = хттп://ввв.мицроцхип.цом/вввпродуцтс/Девицес.аспк?дДоцНаме=ен010389] рфРКСД0420 [/ УРЛ] су алоок на [УРЛ = хттп://ввв.мицроцхип ? .цом / стеллент / идцплг ИдцСервице = СС_ГЕТ_ПАГЕ & нодеИд = 1824 & аппноте = ен012065] АН860 - рфРКСД0420 АСК пријемника референтни дизајн - Примена Белешке - Детаљи [/ УРЛ] [/ куоте] Ово је помогло лот.ласт питање !....( надам ) Вијећа за имплементацију мира који треба да се повежем са рфРКСД0420 треба да имају могућност УАРТ зар не?

Мислим да је потребно да прочитате кроз апликацију белешке за апарат, на пример, на страници [урл = хттп://ввв.мицроцхип.цом/вввпродуцтс/Девицес.аспк?дДоцНаме=ен010389] рфРКСД0420 [/ УРЛ] То може бити једноставније купити пријемник модул [урл = хттп://ввв.мицроцхип.цом/стеллент/идцплг?ИдцСервице=СС_ГЕТ_ПАГЕ&нодеИд=1824&аппноте=ен012101] ТБ070 - рфРКСД0420 рисивер Модул - Примена Белешке - Детаљи [/ УРЛ] али будите сигурни да ће разговарати са рфПИЦ12Ф675К. Ви добијате за врло специјализоване области, то може бити вредно постављање питања на микрочипу форуму [урл = хттп://ввв.мицроцхип.цом/форумс/Дефаулт.аспк?] Мицроцхип-[/ УРЛ]

[Куоте = хораце1; 864792] мислим да је потребно да прочитате кроз апликацију белешке за апарат, на пример, на страници [урл = хттп://ввв.мицроцхип.цом/вввпродуцтс/Девицес.аспк?дДоцНаме=ен010389] рфРКСД0420 [/ УРЛ] То може бити једноставније купити пријемник модул [урл = хттп://ввв.мицроцхип.цом/стеллент/идцплг?ИдцСервице=СС_ГЕТ_ПАГЕ&нодеИд=1824&аппноте=ен012101] ТБ070 - рфРКСД0420 рисивер Модул - Примена Белешке - Детаљи [/ УРЛ] али будите сигурни да ће разговарати са рфПИЦ12Ф675К. Ви добијате за врло специјализоване области, то може бити вредно постављање питања на микрочипу форуму [урл = хттп://ввв.мицроцхип.цом/форумс/Дефаулт.аспк?] Мицроцхип-[/ УРЛ] [/ куоте] не имате ћаскање налог? Могу ли само да питам кроз њега? хаха. Ако то није превише:)

Најједноставнија ствар је да се региструјете као студент [УРЛ = хттп://ввв.мицроцхип.цом/форумс/регистер.аспк] Мицроцхип-[/ УРЛ]

[Куоте = хораце1; 864832] најједноставнији ствар је да се региструјете као студент [УРЛ = хттп://ввв.мицроцхип.цом/ввврегистер/РегистерСтеп1.аспк] Регистрација Корак 1 [/ УРЛ] [/ куоте] Већ сам то урадила . хаха.и надао да вас питам (преко ИМ), око мој пројекат:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back