ПСПИЦЕ модели

P

p_sheinkin

Guest
Здраво, ја сам у потрази за погодним ПСПИЦЕ модел за Инфинеон СПП80Н50Ц3, МОСФЕТ. Добио сам га на [УРЛ] ввв.инфинеон.цом [/ УРЛ] али постоји проблем са њиховим библиотека: Симулација У покушају да добијем "Еррор - подмрежа СПП08Н50Ц3_Л0 користи Кс_Кс1 је недефинисан" Ако неко има појма о томе. .. Хвала.

Текст Спице модел мора повезати са графичким симболом У Спице фајл моделу текста, игле изгледа како треба да стане да се пинови графички симбол нумерисање и наравно дела име мора бити идентична нема СПП80Н50Ц3 у Инфинеон сајт и 0 резултата за Гоогле претрагу, можда имате грешку са број дела

Можда формат листа веза је погрешан! пост је, неко може да вам помогне!

[Куоте = хаосхс] Можда формат листа веза је погрешан! пост је, неко може да вам помогне [/ куоте] Да, Можда проблем са листа веза

треба подесити путању зачина ЛИБ који сте управо булит, видећете да је у реду за коришћење. Напомена: патаметер у зачин лист са подацима које желите да уклоните боље ТИТФ1 ТИТФ2 .. ако Спице подаци.

Користећи симулатор ЕДСпице ЕДВинКСП, неке од модела може бити симулиране. Може се преузети са [урл] ввв.висионицс.а.се [/ УРЛ]

Сећам се да сам дуго давно нечије чланак садржи како да симулира сада модели затим креирате симбол после тога требало би да подесите путању библиотеке како би се одговара!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back