Потребна помоћ за изградњу ФМ предајник

ЛЛ порука 2мрв екрана ... Ја донт имати фрекв контра да провери фрекв ... Датс велики проблем и ја користим емајл жице да мислим да превелики у пречнику ...

Пробао сам: Д: коришћењем две врсте намотаја сваки 6 турнс/8мм пречника, један калем са жицом 0.5мм, а друга преко 1мм жице, а резултати се не мења много. Покушајте сматрају да се повећа број окрета за калем, до 6-7. Погледајте видео: [Видео = иоутубе; пКепкткЈБЈг] хттп://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=пКепкткЈБЈг [/ видео]

Имам отпремио видео мој дизајн овде м.иоутубе.цом / Ватцх ГЛ = УС & хл = ен-УС & клијент? = МВ-Гоогле & в = јвуПкјх28ФА и господин брате могу вам дати линк овај видео иу Ембедед ...

Покушајте да не отпада ПЦБ области. : Д Ви сте ту да место да га користите за 10 предајника. Погледајте неке пример како да организује распоред за предајник. Користите калем са 6 окреће, калем пречника = 8-9 мм, пречник жице = 1 мм.

Везе на ПЦБ-би требало да буде идентичан шеми, ако узмете времена да положај компоненте пажљиво ћете смањити користи површине од ПЦБ-а. Уграђене видео линка: [урл = хттп://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=пКепкткЈБЈг] мини ФМ предајник - ИоуТубе [/ урл]

Тестирао сам ФМ предајник користећи нову калем, сличних карактеристика сте користили, и за резултате излаз генерише фреквенције ван емитује ФМ опсег, негде између 116Мхз на 122Мхз. Мој предлог: идите промена за нову калем. [Видео = иоутубе; 6хИПДи28поИ] хттп://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=6хИПДи28поИ [/ видео]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back