Потребна помоћ на део типа

R

Rambo55

Guest
Имам један део може било ко рећи шта су делови и где га могу купити не могу да га казни на интернету дела испод МОВ РДН240/20 за Инвертер

Здраво, за мене је најбољи: [УРЛ = хттп://ввв.дигикеи.цом] електронске компоненте Дистрибутер | ДигиКеи Цорп | УС Насловна страница [/ урл], али можете пробати и [урл = хттп:/ ввв.фарнелл.цом] Фарнелл / Електронске компоненте Дистрибутери / Добављачи / Електроника, Електрични делови, електричних компоненти и велико електроника [/ урл].. Срдачан поздрав, Цабелин

Здраво, То је МОВ ([У] П [/ у] етал [У] О [/ у] киде [У] В [/ у] аристор). Користи се за заштиту од пренапона колу. У вашем случају то је 240 волти и 20 мм пречник. Није ми може пратити по део броја можете да га купите од било ког добављача компоненти као Варистор рејтингу 240 волти. Срећно.

за 220 волти потребно је у скоро 300 волти МОВ, јер ради са врхом АЦ напона или ће одмах бити кратак и осигурач ће бити спаљен. за више детаља Гоогле избором МОВ захтева за напоне.

за 220 волти потребно је у скоро 300 волти МОВ, јер ради са врхом АЦ напона

[КУОТЕ] за 220 волти У неед скоро 300 волти МОВ, јер ради са врхом АЦ напона [/ куоте] МОВ спецификације обично се односи на мак АЦ Радни напон (В ефективне вредности). Уобичајено МОВ Оцена за мрежно напајање 230В АЦ је 275В, 240В, али ће радити, ако напонских нису тешке.

[Куоте = ФВМ; 950359] МОВ спецификације обично се односи на мак АЦ Радни напон (В ефективне вредности). Уобичајено МОВ Оцена за мрежно напајање 230В АЦ је 275В, 240В, али ће радити, ако напонских нису тешке. [/ Куоте] Хвала вам толико ФВМ моју грешку у ствари у мојој земљи су напони варирају од 180 до 250 волти па сам приметио да 300 волти МОВ је добро радио на томе да заштити напајања као ниска вредност МОВ увек спаљена са осигурачем у ЈПС

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back