Првобитну изјаву

K

kunal1514

Guest
Здраво свима, Да ли било које тело ми рећи. Зашто не могу да се првобитни исказ синтхесизеабле? Гледај су неки пријатељи корисника Аземина Мисхра

почетне изјаве су само користе да дају неке унапред дефинисане вредности сигнала @ почетак симулације. Функционалност иницијалног извештаја може да се уради у ФПГА који подржава додела почетне вредности, док то није могуће у АСИЦ

у овом тренутку, не постоји валидан метод за спровођење изјава у почетни блок. као што је # 3, то је тешко спровести то. [Куоте = кунал1514] Хи Алл, Може било који тело реците ми. Зашто не могу да се првобитни исказ синтхесизеабле? Гледај су неки пријатељи корисника Аземина Мисхра [/ куоте]

Шта ако не дају кашњење између моје изјаве у "почетној" изјава По мени то може бити могући разлог 1) Иницијални извештаји извршавати на "0" симулација време. Такође, они се извршава само једном а не као и увек блока. 2) Друга изјаве у "почетне" изјаве извршава после "Δ", кашњење које се може разлог да је "иницијални" изјаве нису синтхесизабле. Ме исправити ако грешим. Гледај су неки пријатељи корисника Аземина Мисхра

Верилог "почетне" изјаве [у] се [/ и] фундаментално синтхесизабле, али посебно алатка не може да подржава из практичних разлога. Неки ФПГА алате га подржати. И'м гуессинг да АСИЦ алатке углавном не подржавају га због неки проблема са аутоматски инстантиатинг власти до Ресет коло, али то је само моја претпоставка. Да, можете ставити вредности кашњења у почетној блокова, али ја их видим као две независне синтеза питања. Посебно алатка може да подржава једну функцију, али не и друге.

систхесис је подржан од стране Еда алата, тако да у би требало да размотре употребу алат у. почетни је заказан за једно време, али наша кола ће увек радити

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back