Слање и примање СМС порука са АВР и СИМ300

H

hamsaeed

Guest
[Б] Здраво, Драги пријатељи [/ Б] Ја желим да пошаљем СМС преко ГСМ модула сим300. Ја сам помоћу АВР 32 микроконтролера. можете помоћ мене плз? Танк иоу фор иоур хелп.

Све што морате да урадите је да пролазе кроз АТ команде документ за слање СМС.усинг УАРТ интерфејс УЦ и модула. Такође Претражи овај форум у потпуности добићете материјала. најбоље жеље

Здраво, драги пријатељу да ми помогнете? Ово је за Финални пројекат Универзитета?

Овде је брошура од Атмел [УРЛ] ввв.атмел.цом/дин/ресоурцес/прод_доцументс/доц8016.пдф [/ урл] можете да наставите са овим као смернице

Здраво Резервоар за вашу помоћ. Међутим, можете да пошаљете ми Схематиц Овај пројекат ...

Здраво Поштовани корисници. Плз хелп ми, помози ми о овом пројекту ..... : Идеја:

Да ли сте прочитали материјала у датом везу? Сваки детаљ је дат у њему.

Здраво Драги пријатељу. Ја сам Читање материјала на датом линку. Али сам хтео Пошаљи СМС са АВР (са Цодевисион)? Плз помоћ мене плз да ми помогне? Плз да ми помогне? Хтео сам овог пројекта за Универзитет? Танк иоу Фро Ваша помоћ ...

Нико није овде да раде свој посао. Можемо само да вас у вашем пројекту. Портинг авргцц да цодевисион је лако. Пробајте и доћи овде када било који желите информације.

Пост оно што сте учинили до сада .. покушајте да се игра са модемом на ХиперТерминал и разумеју како то функционише, а затим написати једноставан програм за слање и примање .. добићете сами излаз ..

Здраво Драги пријатељу. Прво морате Резервоар за Ваше помоћи. Али, мој пријатељу, плз Писање програма једноставна да то са Цодевисион? Танк иоу фор иоур хелп ...

Ово је пример програма .. Ако имате Кеил онда компајлирати и покренути програм и можете видети рад програма у серијској прозору. било који Атмел или 8-битни контролер ПХИЛИПС ће подржати .... да модификација за вас контролер и ИДЕ.

Здраво Драги пријатељу. Који програм је једноставан?

И контролер ће тек следе ову логику. она Депенде на контролер који користите и програмирање синтаксе .... ову логику у универзалне за све контролере и већина модема ... Ако имате ат89 серија контролера Овај програм ће дорецтли рад ... али мислим да пре него што користите Атмел 89 серије контролера.

Здраво, танк иоу за корисне, али не може да изгради овај пројекат? Плз помоћ за изградњу пројекта ... За помоћ танк иоу ....

који ИДЕ ... користи Кеил за изградњу овог кода или порука коју сте овде код и реците где сте ударио ....

Здраво, ја користим од Цодевисион,

Здраво, драги пријатељу. Први тенк вам на помоћи, ја сам помоћу АТМЕГА32 микроконтролер. . Танк иоу фор иоур хелп [цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]---------- Пост додат у 09:41 ---------- Претходни пост је био на 09: 08 ---------- [/ сизе] [/ цолор] Где је мој пријатељ ?????????????

Шта грешке добијате када компајлирате програме ... додај одговарајуће датотеке заглавља. Први симулирају код и видети како то функционише и разумеју ... можете овнлоад Кеил УВ-2 или Ц51 са [УРЛ = хттп://ввв.кеил.цом] Кајл Уграђени развојне алатке за АРМ Цортек-М, кора-Р4, 8051, Ц166, а 251 породица процесора [/ УРЛ. ] -> евалуацију софтвера-> Ц51 је тестирање, а касније можете да је унсталл ... или модификује програм за компајлирање на ИДЕ ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back