Слање и примање СМС порука са АВР и СИМ300

Здраво, драги пријатељу. Ја сам не било који програм о овом пројекту. Плз можете да ми помогнете ???????[ цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]---------- Пост додат у 11:01 ---------- Претходни пост је био у 10:46 ----------[/ сизе] [/ цолор] Здраво, плз хелп ме ????????? Плз хелп ме плз хелп ме ????????? ?????????

/ * Декларација заглавља датотеке * / # инцлуде / * декларација СФРЈ * / СФР ЛЦД = 0к90; / * декларација једног бита * / сбит РС = 0к90; сбит СР = 0к91 воид кашњења (унсигнед инт); / * Функција модема децалратион * / воид уарт_инит (воид); унсигнед цхар Рк_дата (воид) воид Тк_дата (унсигнед цхар) воид Тк_Стр (унсигнед цхар *); воид Ентер (воид) воид гсмцмдсенд (унсигнед цхар *); воид гсм_инит (воид) воид Рецв_фрм_моб () воид снд2моб (); / * декларација променљивих * / унсигнед цхар телефона [15]; унсигнед цхар прође [2] = "Здраво"; воид маин () {лцд_инит (); / / Да иниталисе ЛЦД уарт_инит ( ) / / Да иниталисе УАРТ сенд2моб ();} воид уарт_инит (воид) {= 0к20 ТМОД; / * тајмер 1, 8 бита Ауто Релоад * / СЦОН = 0к50; / * скуп 9600 бпс Баудрате * / ТХ1 = 0кфа; / * серијски Мод 1, ЈаваСцрипт * Пријем / ТР1 = 1 / * тимер1 Старт * /} воид Ентер (воид) {СБУФ = 0к0А; / / лине феед, а (ТИ == 0); Ти = 0; СБУФ = 0к0Д ; / / превоз вратити док (ТИ == 0); Ти = 0;} воид кашњења (унсигнед инт сек) {унсигнед инт и, ј; фор (и = 0; сам

Здраво Драги пријатељи, да ли могу опис код?

постоји опис за сваки ред .... погледајте у ту .. Шта вам треба опис? Да ли сте урадили једноставне серијске комуникације програма за АВР контролер ????? ако не напишете једноставан програм за серијске комуникације и преносе неки подаци за ЛЦД .....

Здраво Мој пријатељу ја не једноставно серијске комуникације програма за АВР контролер? Мозете ли ми послати Схематиц Овај пројекат? [Цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]---------- Пост додат у 11:25 ---------- Претходни пост је био у 11:20 ----------[/ сизе] [/ цолор] Драги пријатељу, то је пројекат за АТМЕГА 32 [цолор = "сребро"] [сизе = 1? ]----- ----- Пост додат у 11:29 ---------- Претходни пост је био у 11:25 ----------[/ сизе] [/ цолор] Где је мој пријатељ ?

Ја сам у канцеларији и не могу проводити време са вама .... преузмете АВР-туторијале и неке програме примеру у њој или погледајте пример у АВР инсталиран директоријум за серијске комуникације .... Ја не могу бити онлине за више времена .....

Жао ми је, када је на вези [цолор = "сребро"]? [Сизе = 1 ]---------- Пост додат у 11:41 ---------- Претходни пост је у 11:37 ----------[/ сизе] [/ цолор] танк иоу за корисне, али можете да дизајнирате Шема за овај пројекат ?????? Танк иоу, танк иоу, танк иоу, тенк вам на помоћи ?????

Здраво Драги пријатељу, Прво, цистерна за ваша помоћ ..... Да ли пишете овог пројекта за АТМЕГА32? Плз хелп ме! Плз хелп ме! Плз хелп ме!

Мислим да је више домаћи задатак који покушавате да се то овде ради ... Уместо тога можете у Гоогле претрагу и будите спремни тооо решење ..

Здраво, Мој друг Мозете ли ми послати Шема Овај пројекат ????????? Танк иоу ...........[ цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]---------- Пост додат у 06:35 --------- - Претходни пост је био у 05:28 ----------[/ сизе] [/ цолор] Здраво, драги пријатељи. Плеасе хелп ме, помозите ми, молим вас помозите ми, молим те помогни ми, молим те помогни ми, молим те помогни ми .........

[Куоте = хамсаеед; 867924] Здраво, мој друг можете ми послати Шема овог пројекта ????????? Танк иоу ...........[ цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]---------- Пост додат у 06:35 --------- - Претходни пост је био у 05:28 ----------[/ сизе] [/ цолор] Здраво, драги пријатељи. Молим вас помозите ми, помози ми, помози ми, помози ми, помози ми, молим те помози ми .........[/ куоте] зауставити просјачење и урадите нешто.

Здраво Драги. Плеасе хелп ме У овом пројекту ?????

Да ли сте гоогле? они су толико пројеката доступан ..........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back