Тренутни сонда за ДММ и осцилоскоп

F

Fragrance

Guest
Хи тренутно сонда за осцилоскоп и ДММ су прилично скупи алат за збогом овде је лепо алат који конвертује ДММ у текућим обзира за АЦ / ДЦ и користити осцилоскоп за индустријске потребе сам изградио ову за ласерске калибрацију. Метхологи за Тектрониц сонду и дизајн које су овде су исте [цолор = блуе] (ја варифи са Тектрониц сондом коју сам у канцеларији исти сензор користи) [/ цолор] надам пријатељ као моја напор за овај леп чланак који сам направио у да ПДФ

Хвала вам на овом документу, леп посао, али ... Шематски на страни 2 је нечитљива због сувише низак ресолоутион. То је немогуће прочитати било који од компоненту вредности. Изгледа као јпг или. ГИФ слике. Са превише губитка квалитета. Можда би требало да уместо тога користите јпег слику.. Да ли можете да направите нови документ са бољим ресолоутион и реуплоад то?

Здраво Ево лепше слике. / ЦЛ [ИМГ] хттп://ус1.вебпублицатионс.цом.ау/статиц/имагес/артицлес/и306/30669_8мг.јпг [/ ИМГ]

Хвала, ево линкова за све слике високог ресолоутион из члана: [урл] хттп://ус1.вебпублицатионс.цом.ау/статиц/имагес/артицлес/и306/30669_8мг.јпг [/ урл] [урл]: хттп:/ / ус1.вебпублицатионс.цом.ау/статиц/имагес/артицлес/и306/30669_9мг.јпг [/ урл] [урл] хттп://ус1.вебпублицатионс.цом.ау/статиц/имагес/артицлес/и306/30669_7мг.јпг [/ урл] [урл] хттп://ус1.вебпублицатионс.цом.ау/статиц/имагес/артицлес/и306/30669_13мг.јпг [/ урл] хттп://ус1.вебпублицатионс.цом.ау/статиц/довнлоадс/ артицлес/30669_цлампметер_пцб_ (04109031) пдф [урл]. хттп://ус1.вебпублицатионс.цом.ау/статиц/имагес/артицлес/и306/30669_10мг.јпг [/ урл] [урл] хттп://ус1.вебпублицатионс.цом .ау/статиц/имагес/артицлес/и306/30669_11мг.јпг [/ урл] [урл] хттп://ус1.вебпублицатионс.цом.ау/статиц/имагес/артицлес/и306/30669_4мг.јпг [/ урл] [урл ] хттп://ус1.вебпублицатионс.цом.ау/статиц/имагес/артицлес/и306/30669_12мг.јпг [/ урл] [урл] хттп://ус1.вебпублицатионс.цом.ау/статиц/имагес/артицлес/и306 / 30669_6мг.јпг [/ урл] [урл] хттп://ус1.вебпублицатионс.цом.ау/статиц/имагес/артицлес/и306/30669_5мг.јпг [/ урл] [урл] хттп://ус1.вебпублицатионс.цом .ау/статиц/довнлоадс/артицлес/30669_цлампметер_панел.пдф [/ урл]

изгледа да ово коло покушава да представи унутрашњости хале ефекат сензор. то је близу права ствар ... али не сасвим. Како ће ово коло руковање негативне струје, на пример АЦ сигнала? изгледа као да ће прочитати вредност нула у овом случају. Такође, пропусни опсег постојећих сонди је веома важно. Најкритичнија тачка за то је оп-амп. Ја бих размотрити инвестирање у високо квалитетне ОП-амп за ову фазу. Мр.Цоол

Овде је сасвим другачији приступ. Купио сам Тектроник П6042 на еБаи-у за неколико стотина долара. Уграђени 1967. Пропусни опсег ДЦ до 50 МХз. Лепа таласни облик. Чита до + / - 10А. Бука је око милиампер. Само непријатност је термичка скретање ДЦ оффсет. Могао порука скенирана еми или аутоматски, ако је неко заинтересован.

8) ехо 47, молимо Вас да порука скенирана упутства и шеми за тектронок сонде. Тецтроник се пуни веома високе цене за своје сонде и постаје немогуће збогом га од њих.

Можете преузети скенирану тек П6042 упутство са шематски од Бама: [урл] хттп://бама.сбц.еду/тектрони.хтм [/ урл] или из огледала сајта: [урл] хттп://бама.едебрис. цом/мануалс/тек/п6042 / [/ урл]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back