Цаденце ИЦ5.0 верзију да упграде ИЦ50.33 - да ли је могуће?

I

illiviu

Guest
Имам ИЦ5.0 верзију. Да ли је могуће да унапреди ову верзију са ИСР од ИЦ50.33, или морам да имам верзију базу ИЦ50.33?

Цаденце правило је да за сваку верзију увек вам је потребно основну верзију, и за ажурирање потребан вам је најновија [ни ИСР, Кср, итд ..]

Ако инсталирате преко претходних верзија (база), не морате ЦД базе за инсталацију. Ако желите да инсталирате СРБ / Кср на новом директоријуму, онда ћете морати ЦД базу (ИЦ5.0). Живели.

Да, имам верзију 5.001, мислим да је прва верзија. Дакле, могуће је само упграде са ИСР 5.033? Наравно, у истој хијерархији.

Но Свака верзија [5.001, 5.033, итд] треба да има базу. Да будем прецизнији: 1. 5.001 инсталација не може надоградити на 5.033 ИСР / Кср 2. 5.033, ако је већ инсталиран, само треба 5.033 СРБ / Кср [нема потребе за 5.033 бази]. Међутим, уколико није инсталирана, 5.033 ће прво морати на 5.033 базу да се инсталира, а затим у току са најновијим 5.033 ИСР или Кср. Цаписх?

роли: Шта је тачно значење ИСР или Кср? Мислим да њихове величине су веома велики као основа. Шта је садржај у њима?

Потребно је само да инсталирате најновију надоградњу за 5033. Ова исправка у Цаденце је комплетан софтвер.

НЕ, ја не могу сложити са вама! Исправка није комплетна верзија! База је неопходна.

да флиинспаце: Кср - квартално софтвер збирна ИУГ - привремени софтвер збирна не знам зашто ови наслови су толико велики, али то замена пуно пакета. Поздрав, хккх

Ако ваша компанија купила Ц @ ност за софтвер, морате имати Сервис надоградњу. Они ће вам дати скуп ЦД укључујући бази. Боље да користите овај један, и преузмите најновију Кср / ИСР.

Не мислим да морате имати базу. каденца софтвер је комплетан пакет.

Опет - каденца правило за исту верзију "Кс.ИЗ" је: Потребно је само [б] [цолор = ред] најновији [/ цолор] [/ б] Кср или СЦГ или исправка за инсталацију екиситинг да буде ажуриран! Морате Басе & [б] [цолор = ред] најновији [/ цолор] [/ б] Кср или СЦГ или исправка за нове инсталације бити ажурирани!

у имати да треба верзију базе! срећно!

Захваљујући све. Такође сам јасно о овој теми

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back